Homepage  / Televiziune

„Rebelde” revine la TV. Când începe și ce post va difuza telenovela cu Anahí și Maité Perroni

„Rebelde” revine la TV. Când începe și ce post va difuza telenovela cu Anahí și Maité Perroni

de Andra Stana,

Celebra telenovelă „Rebelde”, care la începutul anilor 2000 făcea înconjurul lumii și a adus succesul trupei RBD, revine pe micile noastre ecrane. Ce post reia difuzarea serialului cu Dulce Maria și Alfonso Herrera și când e programat primul episod.

„Rebelde” revine pe micile ecrane din iulie

Fanii serialului „Rebelde” au motive serioase de bucurie. În iulie, Happy Channel începe să redifuzeze telenovela „Rebelde”. Seria marca Televisa s-a lansat în anul 2004 și are 440 de episoade, împărțite pe 3 sezoane.

Noul serial va ocupa locul lăsat liber în grila postului de serialul „Betty cea urâtă/Yo soy Betty, la fea”. Serialul cu Ana Maria Orozco în rol principal se termină vineri, 1 iulie, ultimele episoade fiind difuzate de la 14.15.

Așadar, primele două episoade din „Rebelde” vor fi pe Happy Channel luni, 4 iulie, de la ora 14.30. Serialul va putea fi urmărit de luni până vineri. În reluare, episoadele pot fi văzute de la ora 3.15 noaptea, respectiv 7 dimineața.

Rebelde” (2004) i-a adus în atenția publicului pe Anahí (Mía Colucci), Maité Perroni (Lupita), Dulce María (Roberta) , Alfonso Herrera (Miguel), Christopher Uckermann (Diego Bustamante) și Christian Chávez (Giovanni). 

Rebelde, varianta 2022, se vede pe Netflix

Atunci când a produs „Rebelde”, Pedro Damian s-a inspirat din telenovela argentiniană „Rebelde Way”. Aceasta din urmă s-a lansat în 2002 și a avut 319 episoade. „Rebelde Way” a fost urmat de filmul „Erreway: 4 caminos” (2004), în care au jucat Luisana Lopilato (soția lui Michael Buble, n.r.), Camila Bordonaba, Felipe Colombo și Benjamín Rojas.

În 2022, fanii Rebelde pot urmări pe Netflix serialul cu același nume (în traducere, „Rebelii”). Acesta a fost anunțat de platforma de streaming în 2021 și lansat oficial pe 5 ianuarie 2022.

Povestea se bazează pe proprietatea intelectuală a grupului Cris Morena și a grupului Dori Media, originala poveste, „Rebelde Way”, care a avut un succes în Argentina, și care a fost ulterior adaptat de Televisa.

Pe 5 ianuarie 2022, mult așteptata continuare a telenovelei de succes „Rebelde” a avut premiera pe Netflix. Fanii telenovelei de la începutul anilor 2000 au avut ocazia să vadă o nouă generație de „rebeli”, formată din Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente și Giovanna Grigio. „Rebelde”, de pe Netflix, va avea și sezonul 2.

Povestea se desfășoară, așa cum era de așteptat pentru fanii seriei, în celebrul colegiu Elite Way School. „Rebelde” de pe Netflix spune povestea unui grup de tineri studenți ai unei școli private exclusiviste. Prin intermediul unui program de burse, adolescenții cu venituri mici, dar cu un nivel academic excelent, au intrat în această școală unde au trebuit să sufere excluderea socială a colegilor lor. În mijlocul tuturor conflictelor lor, acest grup de tineri găsește o evadare în muzică.

Sursa foto: imdb

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton