Homepage  / Articole

Rebengiuc, alături de Iureș, în sezonul 2 din „În derivă”

Rebengiuc, alături de Iureș, în sezonul 2 din „În derivă”

de Redactia Tvmania

În cel de-al doilea sezon din „În derivă”, serialul românesc produs de HBO, Marcel Iureș îl va avea alături pe marele actor Victor Rebengiuc, care va juca rolul unui om cu o viziune brutală asupra vieții. Deși filmările au început deja, se preconizează că serialul va ajunge pe micile ecrane în ultima parte a anului 2012.

Continuând colaborarea de succes începută în prima serie din „În derivă”, Marcel Iureş, unul dintre cei mai faimoși actori români, interpretează rolul principal – Andrei Poenaru, psihoterapeutul foarte implicat în vieţile pacienţilor săi, care se află într-o continuă luptă cu sine.

În sezonul al doilea al serialului, în cabinetul lui Andrei va veni Dinu Damian, directorul unui teatru naţional, un individ reputat şi influent, cu o viziune brutală asupra vieţii. În rolul lui Dinu, telespectatorii vor avea ocazia să-l vadă pe maestrul Victor Rebengiuc.

“Interpretez un personaj care îmi este foarte drag, face parte din lumea teatrului, deci este o lume care nu mi-e străină. Sunt fericit că am de-a face cu o echipă de profesionişti. E o plăcere să-i vezi lucrând aici, să văd atâta conştiinciozitate. Lucrurile sunt la un nivel de profesionalism foarte ridicat”, a declarat Victor Rebengiuc.

Cine sunt actorii noi din „În derivă”

Tudor (Bogdan Dumitrache) şi Ruxandra (Andreea Bibiri), pe care telespectatorii i-au cunoscut în primul sezon, continuă terapia, de această dată alături de fiul lor, Ştefan (Dan Hurduc), un copil nefericit, afectat de conflictele din familia sa.

Ioana Cernat (Liliana Tofan), o avocată de succes în vârstă de 40 ani, resimte puternic presiunea singurătăţii şi vine la Andrei, care i-a mai fost terapeut şi în trecut, pentru suport.

Cealaltă pacientă a lui Andrei, Clara Lucaciu (Raluca Aprodu), e o studentă la Arhitectură, care se confruntă cu o criză majoră.

O dată pe săptămână, Andrei continuă să își viziteze propriul terapeut, Maria, interpretată şi  în acest sezon de actriţa Tamara Creţulescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton