Homepage  / Articole

Recomandarea serii: „Alice în Ţara Minunilor”

Recomandarea serii: „Alice în Ţara Minunilor”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20.00, HBO difuzează „Alice în Ţara Minunilor”. Filmul regizat de Tim Burton are o distribuţie formată din nume sonore de la Hollywood - Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Christopher Lee şi Michael Sheen - şi a generat încasări de peste un miliard de dolari.

Johnny Depp este Pălărierul cel Nebun în filmul lansat în cinematografe acum un an. Actorul şi regizorul Tim Burton au decis ca personajul să-şi schimbe înfăţişarea, personalitatea şi accentul pe parcursul poveştii, pentru a-i reda cât mai bine emoţiile.

Actorul de 47 de ani a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru acest rol.

Deşi este inspirat din „Alice în Ţara din Oglindă” (continuarea romanului „Alice în Ţara Minunilor”), scenariul urmărit de regizorul Tim Burton se abate de la povestea lui Lewis Carroll.

Alice (Mia Wasikowska) are 19 ani şi urmează să fie cerută în căsătorie la o petrecere din înalta societate. Este ademenită de Iepurele Alb (voce: Michael Sheen) în Ţara Minunilor şi se trezeşte prinsă la mijloc în conflictul dintre Regina de Cupă (Helena Bonham Carter) şi sora acesteia, Regina Albă (Anne Hathaway).

Johnny Depp renunţă la hainele de pirat

În noiembrie 2010, Johnny Depp a terminat filmările pentru „On Stranger Tides”, al patrulea film (şi ultimul, susţine actorul) al seriei „Piraţii din Caraibe”.

penelope

URMAŞA LUI BLACKBEARD. Penelope Cruz o interpretează pe fiica lui Blackbeard în „Piraţii din Caraibe: On Stranger Tides”.

Starul de la Hollywood mărturisea de curând că a simţit că le datorează fanilor încă o peliculă în care să-l joace pe piratul Jack Sparrow, „din cauza ultimelor două filme din franciză, ale căror intrigi au avut un nivel de complexitate mult prea ridicat”.

De această dată, Jack Sparrow şi Angelica Teach (Penelope Cruz era însărcinată în timpul filmărilor şi a fost dublată de sora ei, Monica Cruz) pornesc în căutarea Fântânii Tinereţii, doar ca să afle că şi piratul Blackbeard (Ian McShane) are aceleaşi planuri.

„Piraţii din Caraibe: On Stranger Tides” se lansează în România pe 20 mai 2011.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton