Homepage  / Nu rata!

Recomandări Crime + Investigation®, în luna iunie

Recomandări Crime + Investigation®, în luna iunie

de Redactia Tvmania

Exclusiv la Crime + Investigation® vom vedea în luna iunie o serie documentară cu fenomene paranormale, „Casa mea bântuită”.

 

„Casa mea bântuită”

Miercurea, din 1 iunie, la ora 21.00.

O casă nouă înseamnă mobilă nouă, amintiri noi şi… fantome noi. Relatările şocante ale oamenilor îngroziţi ale căror case de vis s-au transformat într-un coşmar sunt readuse la viaţă într-un stil încărcat de suspans în “Casa mea bântuită”. Fiecare episod examinează un alt caz legat de misterioase fenomene paranormale şi scenariile care au condus la acestea. În acest sezon, iadul se dezlănţuie când un cuplu ia în plasament un copil cu probleme, doi soţi se mută într-o casă din pădure, dar descoperă că nu vor avea parte de pacea şi liniştea dorite şi o alcoolică în recuperare se luptă să-şi dea seama dacă viziunile ei îngrozitoare sunt reale sau un simptom de sevraj.

 

„Pe urmele lui Hitler”

Vinerea, din 24 iunie, la ora 20.00.

La începutul lui 2014, FBI a desecretizat sute de documente confidenţiale care demonstrează nu doar că înalţi oficiali din guvernul SUA credeau că Hitler a reuşit să fugă din Germania, ci și că aceștia cheltuiau în secret milioane de dolari pentru a-l găsi. O notă internă a lui J. Edgar Hoover spune: “Oficialii armatei americane prezenţi în Germania nu au găsit cadavrul lui Hitler şi nici surse de încredere care să afirme cu certitudine că Hitler este mort”. Serialul redeschide unul dintre cele mai faimoase cazuri neelucidate din lume. Înarmată cu tehnologie de ultimă oră şi cu noi indicii, o echipă de anchetatori încearcă să răspundă în sfârşit la cruciala întrebare: a supravieţuit Adolf Hitler celui de-al Doilea Război Mondial?

 

„Adevărul despre Alcatraz”

Vinerea, din 24 iunie, la ora 22.00.

Documentarul de două ore “Adevărul despre Alcatraz” urmăreşte familiile lui John Anglin, Clarence Anglin şi Frank Morris, care au evadat din cea mai dură închisoare pe care America a conceput-o vreodată – Alcatraz. Trupurile lor nu au fost găsite şi au fost declaraţi morţi. Acum, familia fraţilor Anglin dezvăluie în premieră noi dovezi şi secrete care ar putea ajuta la elucidarea acestui caz celebru.

 

„Primele 48 de ore”

Marţea şi vinerea la ora 20.00.

În medicină, vorbim de “orele critice”. În investigaţiile poliţieneşti, vorbim de “primele 48 de ore”. Întrebaţi orice poliţist – vă va spune că, dacă nu are o pistă, un suspect sau o arestare în primele 48 de ore, şansele de rezolvare a cazului se reduc la jumătate. Serialul “Primele 48 de ore” îi urmăreşte pe detectivii specializaţi în omucideri în timpul acestor prime ore esenţiale, în cursa pentru soluţionarea diverselor crime. Detectivii din câteva echipe de elită se folosesc de indicii pentru a elucida noile cazuri – cu un cronometru care marchează trecerea inexorabilă a celor 48 de ore.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton