Homepage  / Filme Online / HBO

Recomandări HBO. Serialele noi din luna august: „Obama: În căutarea unei uniuni perfecte”

Recomandări HBO. Serialele noi din luna august: „Obama: În căutarea unei uniuni perfecte”

de Redactia Tvmania

Pentru că zilele toride ne îndeamnă să ne refugiem la răcoare, HBO ne face o ofertă interesantă în materie de seriale pe parcursul lunii august, propunându-ne povești cu liceeni, dar și documentare și interviuri. 

 

„Știri locale” / „Small Town News: KPVM Pahrump” – Premiera: 3 august

Dacă v-ați întrebat cum e viața din culisele unui post de televiziune privat, serialul documentar „Știri locale” vă arată cât de colorate pot fi nu doar personajele din fața camerei, ci și furnicarul din spatele acestora, mai precis oamenii nenumărați care trudesc pentru ca totul să iasă bine pe post. 

Cele șase episoade prezintă viața postului de televiziune privat KPVM, din orășelul Pahrump, Nevada. Produs de laureații cu Emmy Fenton Bailey și Randy Barbato, serialul ne dezvăluie cu umor aspirațiile și reușitele proprietarului și directorului executiv al postului, Vern van Winkle, care vrea să extindă postul într-o perioadă dificilă. Acesta povestește cum, în 1997, ideea de-a înființa un post privat de televiziune în Nevada, în mijlocul deșertului, părea o utopie, dar iată că postul a reușit să reziste, fiind unul dintre cele doar 95 de posturi de televiziune independente din Statele Unite. Totodată, vedem cum Deanna O’Donnell, directoarea departamentului de știri, povestește cum își găsește subiectele, fiind dependentă de știri, și cum prezentatoarea de știri Eunette Gentry visează să aibă într-o zi propriul talk-show. Până atunci, printre subiectele lor se strecoară meciuri de baschet cu măgari, concursuri de frumusețe insolite, persoane care pretind că văd extratereștri în fiecare seară sau noi atracții gurmande deschise în zonă. 

 

„Interviurile lui Bob Costas” / „Back on the Record with Bob Costas” – Premiera: 4 august

Din 4 august, renumitul om de televiziune american Bob Costas vă prezintă interviurile sale cu cele mai mari nume din sport, din divertisment și din cultură, precum și discuțiile pe care le moderează, pe teme fierbinți din lumea sportului. 

Vedem cu Bob Costas, câștigător a numeroase premii Sports Emmy, se întoarce la HBO odată cu lansarea acestei noi emisiuni, care va avea patru episoade pe an. Producția cuprinde conversații cuprinzătoare cu cele mai mari nume din sport, de la superstaruri contemporane la legende ale trecutului, de la comisari sportivi la jurnaliști; discuții de tip masă rotundă cu personalități complexe din lumea sportului și nu numai. Bob Costas nu ezistă să abordeze, împreună cu invitații săi, chestiuni precum corectitudinea politică și limitele ei, scandalurile de dopaj din sport sau sumele exorbitante cuprinse în unele contracte. 

 

„Obama: În căutarea unei uniuni perfecte” / „Obama: In Pursuit of a More Perfect Union” – Premiera: 4 august

Protagonistul acestui serial documentar este nimeni altul decât fostul președinte american Barack Obama. În cele trei părți ale producției HBO, acesta ne prezintă parcursul său, din copilărie până în perioada în care a fost ales al 44-lea președinte al Statelor Unite, din această experiență nelipsind accentele legate de fundalul frământărilor rasiale din istoria țării. 

Serialul combină conversații cu colegi, prieteni și critici ai fostului președinte cu discursurile și interviuri ale acestuia. Documentarul începe din copilăria lui Barack Obama și prezintă perspectiva acestuia ca fiu al unei mame albe din Kansas și al unui tată african, formarea lui spirituală de către o generație de lideri de culoare și speranțele lui pentru o țară mai tolerantă. Prin intermediul poveștii acestui om legat ireversibil de istoria Statelor Unite ale Americii, documentarul analizează, totodată, identitatea națională trecută și prezentă a țării.

 

„Stargirl – II” – Premiera: 11 august

https://www.youtube.com/watch?v=JZOlHVr8b_o&ab_channel=HBOPolska

Eroina poveștii, liceana Courtney Whitmore (Brec Bassinger), care inspiră un grup neașteptat de eroi tineri să îi oprească pe câțiva răufăcători din trecut, revine în al doilea sezon. Serialul pornește de la povestea lui Stargirl, pe care o reinterpretează, și de la prima echipă de supereroi, Justice Society of America. Producția are la bază personajul cu care și-a început Geoff Johns, creatorul serialului, cariera de autor de benzi desenate, în 1999. El s-a inspirat pentru crearea poveștii din dragostea pentru sora lui, care a murit în 1996, în explozia unui avion. Serialul îi are în distribuție pe: Brec Bassinger, Yvette Monreal, Anjelika Washington, Trae Romano și Cameron Gellman. 

 

„Cutia muzicală” / „Music Box” (2021) 

„Cutia muzicală” este un serial documentar compus din șase părți, produs de celebrul Bill Simmons, care ilustrează momente esențiale din cariera diverșilor artiști sau diverselor trupe care au marcat istoria muzicii, vorbind despre albumele lor emblematice, care au schimbat fața  industriei muzicale. Primul episod se intitulează „Woodstock 99 – Pace, dragoste și furie” și analizează soarta unui festival muzical din anii 90 care s-a transformat într-un adevărat dezastru. În episoadele următoare aflăm povestea lui Alanis Morissette și a albumului ei din 1995 „Jagged Little Pill”, precum și a rapperului DMX și a „demonilor interiori” din ultimii săi ani. Îl însoțim apoi pe îndrăgitul muzician Kenny G de-a lungul ascensiunii sale și aflăm povestea insolită a lui Robert Stigwood, un as al epocii disco, dar și a vedetei hip-hop Juice WRLD și a modului în care au reușit să câștige admirația fanilor. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton