Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Recunoști… bruneta? Știi ce-a pățit acum 16 ani, la evenimentul unde e făcută poza?

Recunoști... bruneta? Știi ce-a pățit acum 16 ani,  la evenimentul unde e făcută poza?
10

de Redactia Tvmania,

E cunoscută de toată lumea, nu ai cum să nu o recunoști dacă o vezi... ziceam noi, până am găsit în arhiva redacției fotografia de mai sus în care e atât de diferită față de cum o știm acum. Tu ai recunoscut-o din prima?

În imaginea din martie 2006, de la parada de modă ”Glamour&Style”, care a avut loc la Hotel Athenee Palace Hilton din București, e Andreea Bălan. La acel eveniment, ea a reușit să atragă atenția și chiar i-a speriat puțin pe cei prezenți, deoarece i s-a făcut rău. Nimic serios, din fericire. A fost vorba doar despre o cădere de calciu și bruneta, pe atunci, și-a revenit imediat după ce organizatorii i-au dat niște energizante.

Andreea debutat la emisiunea ”Ba da, ba nu”, când avea numai 10 ani, în 1994. Apoi, în 1998 a înființat alături de Andreea Antonescu trupa Andre, care s-a bucurat de un succes enorm: au lansat 7 albume în doar 3 ani.

În 2002, la numai un an de când a devenit artistă solo, cântăreața și-a lansat un album, iar mai apoi a pus la punct o trupă de dans, împreună cu niște domnișoare talentate, pe care le numea ”veverițele” ei, alături de care reușește mereu să facă super-show la evenimentele unde e prezentă. În ultimii ani a cochetat și cu televiziunea, fiind, acum, în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Și asta așa, pe scurt, pentru că dacă ar fi să trecem în revistă toate detaliile carierei Andreei, s-ar aduna câteva capitole.

Și la fel cum are o experiență bogată, în diverse domenii care au legătura cu muzica sau televiziunea, Andreea nu ne-a plictisit nici în ceea ce privește aspectul ei fizic. Dacă vă gândiți bine, sigur vă amintiți că ba a fost blondă, ba brunetă, ba șatenă, ba cu ochii căprui, ba cu lentile de contact albastre, fără care, acum vreo 14 ani, nu ieșea din casă nici ”până la bancomatul de la colț”, cum declara chiar ea într-un interviu.

VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS, DACĂ AI NEVOIE DE AJUTOR SĂ-ȚI AMINTEȘTI

Andreea Balan 2004Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton