Homepage  / Articole

Red Hot Chili Peppers vin în România!

Red Hot Chili Peppers vin în România!

de Redactia Tvmania

Unul dintre cele mai aşteptate concerte ale anului 2012, confirmat în sfârşit: Red Hot Chili Peppers live pentru prima dată în România, pe 31 august! Organizat de Emagic, concertul va fi inclus în turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You”, şi se va desfăşura pe Naţional Arena.

Îmbinând rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop şi rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers şi-a creat un stil unic ce i-a adus nu doar statutul de trupă cult a muzicii rock, ci şi vânzări în peste 70 de milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate în carieră!

„Red Hot Chili Peppers este una dintre cele mai iubite trupe rock din lume şi, totodată, una dintre preferatele publicului român. Ne bucură mult că putem deschide cu ei lista de concerte ce vor avea loc pe Naţional Arena, va fi cu siguranţă evenimentul rock al anului 2012!”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Ce piese fredonăm la anul

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de carieră, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”, „Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar câteva dintre hit-urile pe care publicul român va avea ocazia să le asculte live anul viitor la Bucureşti.

Cel de-al zecelea material discografic al trupei se numeşte „I’m With You” şi a fost lansat în luna august a acestui an,  clasându-se încă de la debut pe prima poziţie a topurilor din 17 ţări.

Odată cu lansarea noului album, trupa –  în formula Anthony Kiedis, Michael „Flea” Balzary, Chad Smith şi Josh Klinghoffer – a pornit într-un turneu de promovare ce a cuprins până acum ţări din America Latină, Asia şi Europa.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare vineri, 13 decembrie, online pe www.myticket.ro, ulterior urmând a fi disponibile şi in reţeaua magazinelor Diverta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton