Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reese Witherspoon este însărcinată în trei luni

Reese Witherspoon este însărcinată în trei luni

de Redactia Tvmania

Reese Witherspoon, care împlineşte astăzi, 22 martie, 36 de ani, a primit un pic în avans cel mai neaşteptat şi dorit cadou: a aflat că este însărcinată cu soţul ei, agentul Jim Toth. Actriţa mai are doi copii din precedentul mariaj cu actorul Ryan Phillippe.

După mai bine de un an de încercări, actriţa Reese Witherspoon este fericită că a reuşit să rămână însărcinată, scrie revista americană “US Weekly”.

Vedeta din “Să fie război!” aşteaptă primul ei copil cu agentul Jim Toth, cu care s-a căsătorit în martie anul trecut. Actriţa mai are doi copii – Ava, 12 ani, şi Deacon, 8 ani – din mariajul cu actorul Ryan Phillippe.

“Reese şi Jim încearcă de ceva vreme să aibă un copil. Ea este însărcinată în aproximativ 12 săptămâni, dar deocamdată nu vrea să facă publică vestea”, a spus un apropiat al actriţei, citat de “US Weekly”.“Momentul este perfect, iar ea este foarte fericită”, a completat sursa citată.

De altfel, Reese Witherspoon declarase recent într-un interviu că îşi doreşte foarte mult încă un copil: “Mă simt foarte bine şi sunt într-un moment foarte bun al vieţii mele”, a spus actriţa, care s-a declarat mândră de felul cum ea şi fostul soţ au reuşit să-şi crească copiii, chiar şi divorţaţi fiind.

“Nimic nu e mai important pentru mine decât familia. Îmi place la nebunie să am o carieră, dar ador să fiu mamă – aşa am fost crescută”, a declarat ea.

De altfel, unul dintre motivele pentru care actriţa s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, cu care a avut o relaţie înainte de a se căsători cu Jim Toth, este – scrie presa americană – faptul că el era nehotărât să înceapă o viaţă de familie alături de ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton