Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reese Witherspoon și fiica ei, Ava Phillipe, apariție spectaculoasă la premiera „Big Little Lies”

Reese Witherspoon și fiica ei, Ava Phillipe, apariție spectaculoasă la premiera „Big Little Lies”

de Redactia Tvmania

Reese Witherspoon a mers alături de fiica sa, Ava Phillipe, la premiera noului sezon "Big Little Lies", cele două arătând încă o dată cât de bine seamănă.

Seara trecută Reese Witherspoon a adus o invitată specială pe covorul roșu la premiera noului sezon „Big Little Lies”, în New York, fiind vorba despre fiica ei, Ava Phillippe.

Reese Witherspoon a postat pe Instagram Stories mai multe imaginii din procesul de pregătire, arătând și ce ținută va purta. Aceasta a ales o rochie Elie Saab și pantofi cu toc Brian Atwood. Stilista ei, Petra Flanney, a accesorizat întreaga ținută cu bijuterii de la De Beers și Taffin.

Ava Phillippe, care tocmai a încheiat primul an de facultate, a purtat o rochie neagră, de cocktail, alegând o pereche de pantofi negri, la fel ca mama sa.

Cele două au purtat părul desfăcut, iar machiajul a fost similar.

 

Reese Witherspoon a renunțat să meargă la Universitatea Stanford pentru a urma o carieră ca actriță, ea explicând în emisiunea lui Ellen DeGeneres cât de mândră este că fiica ei este acum la facultate, însă recunoaște că se simte ciudat.

„Este ciudat când îți pleacă copiii la facultate. Este greu. Nu mi-am imaginat cum s-a simțit mama mea, dar… poate m-am dus în camera ei goală, m-am așezat pe patul ei și am plâns că a plecat.”

Noul sezon „Big Little Lies” va avea premiera pe 9 iunie.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton