Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reese Witherspoon și Nicole Kidman și-au triplat salariile pentru „Marile minciuni nevinovate 2”

Reese Witherspoon și Nicole Kidman și-au triplat salariile pentru „Marile minciuni nevinovate 2”

de Redactia Tvmania

Producția „Marile minciuni nevinovate” / „Big Little Lies”, cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz, a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună miniserie. Așa că fetele s-au recompensat triplându-și salariile în raport cu primul sezon.

După enormul succes „Marile minciuni nevinovate”, HBO a vrut neapărat să facă și un al doilea sezon și și-a dat drumul la pușculița cu bani. Conform „The Hollywood Reporter”, Reese Witherspoon și Nicole Kidman și-au negociat prestațiile, ajungând la aproape un milion de dolari pe episod. La rândul lor, Zoe Kravitz și Shailene Woodley au primit „o mărire importantă”, trecând de la 380.000 de dolari pentru sezonul 1 la 3 milioane de dolari pentru toate noile episoade. Pentru sezonul 1, Witherspoon și Kidman au luat între 250.000 $ și 350.000 $ pe episod, dar au fost și producătoare.

Măririle se datorează nu numai trofeelor cu care a fost recompensată miniserie, ci și banilor care se vântură acum în producția de seriale. Astfel, Reese Witherspoon ar trebui să primească peste un milion de dolari, pe episod, și pentru un viitor serial produs de Apple. Și bineînțeles că asta a influențat și negocierile cu HBO.

Sezonul al doilea din „Marile minciuni nevinovate” se va filma în primăvara aceasta și va fi difuzat în 2019 pe HBO.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton