Homepage  / Cinema / Vedete străine

Reese Witherspoon și Will Ferrell joacă într-o comedie produsă de Amazon

Reese Witherspoon și Will Ferrell joacă într-o comedie produsă de Amazon

de Andreea Hentea,

Reese Witherspoon și Will Ferrell sunt vedetele unei noi comedii, în centrul căreia se află două nunți. Filmul, care va fi produs de studiourile Amazon, nu are deocamdată un titlu, scrie variety.com.

Studiourile Amazon au cumpărat drepturile pentru acest proiect, deocamdată fără titlu, de la Nick Stoller, scenaristul și regizorul viitorului film care îi va avea drept capete de afiș pe Reese Witherspoon și Will Ferrell. Aceștia vor fi protagoniștii filmului, dar și producători, prin companiile lor de producție, Hello Sunshine, respectiv Gloria Sanchez. Încă nu se cunosc detalii despre poveste, dar se pare că aceasta implică două nunți care se petrec în același loc și în același weekend.

Vedetele nu stau degeaba

Reese Witherspoon se numără, la ora actuală, printre cei mai bine cotați producători de la Hollywood.

Compania ei de producție, Hello Sunshine, are o serie de proiecte importante în lucru în colaborare cu studiourile Amazon. Printre acestea se numără serialul muzical „Daisy Jones & The Six”, cu Riley Keough („Lista finală”) și Sam Claflin („Enola Holmes”) în rolurile principale, și comedia romantică „Something From Tiffany’s”, cu Zoey Deutch („Zombieland: Rundă dublă”) în rolul principal.

La rândul ei, Reese Witherspoon, după ce a jucat în celebrele seriale „Marile minciuni nevinovate” / „Big Little Lies”, „The Morning Show” și „Mici focuri pretutindeni” / „Little Fires Everywhere”, urmează să revină la genul ei preferat, comedia romantică, inclusiv în viitorul film „Your Place or Mine”, care se va vedea la Netflix.

Filmările la această poveste în care Reese Witherspoon a jucat alături de Ashton Kutcher, Steve Zahn („The White Lotus”) și Jesse Williams („Anatomia lui Grey”) s-au încheiat deja.

Will Ferrell este, de asemenea, un producător de succes. Printre proiectele recente ale companiei sale, Gloria Sanchez, se numără „Eurovision”, în care Ferrell a jucat alături de Rachel McAdams, „Barb & Star Go to Vista Del Mar”, „Hustlers” și „Booksmart”.

Compania are un contract multianual cu Netflix, care a fost încheiat în urma serialului nominalizat la Emmy „Nu mai exiști pentru mine” / „Dead to Me”, al cărui ultim sezon (al treilea) se va lansa în curând. De asemenea, Gloria Sanchez Productions are un contract cu studiourile 20th Century.

Will Ferrell a jucat recent în muzicalul de Crăciun „Spirited”, alături de Ryan Reynolds și Octavia Spencer, la care s-au încheiat filmările și care se va vedea pe platforma Apple TV+.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton