Homepage  / Vedete româneşti

De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Asia Express și Survivor. „Indiferent de sumă”

De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Asia Express și Survivor. „Indiferent de sumă”
8

de Roxana Mirea,

Mihai Trăistariu a fost concurent în primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care revine în forță după o pauză de șapte ani. Artistul nu a rezistat foarte mult în competiție, iar după 10 zile, a cerut să meargă acasă. Între timp, i s-a mai propus să participe la Survivor România sau Asia Express, însă Mihai Trăistariu a refuzat.

De ce a refuzat Mihai Trăistariu să participe la Asia Express și Survivor

Artistul a participat în primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar de atunci s-a ținut departe de astfel de emisiunii. Mihai Trăistariu a refuzat să participe la Survivor România și Asia Express pentru că și-a dat seama că nu este făcut pentru formate care împlică efort fizic. El s-a orientat spre emisiuni care au legătură cu pasiunea lui: muzica.

„Eu am mai refuzat formate asemănătoare pentru că mi-am dat seama că nu prea sunt făcut pentru efort fizic. Am fugit de ele, am ales alte formate cu cântat, dar cu probe mi se pare greu. La amândouă m-au sunat (n.r. Survivor și Asia Express) și am zis că nu mai vreau. Indiferent de sumă, mi se pare greu și am zis că nu”, a spus Mihai Trăistariu pentru ego.ro.

De-ce-a-refuzat-Mihai-Traistariu-sa-participe-la-Asia-Express-si-Survivor.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mihai Trăistariu, despre participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Mihai Trăistariu a cerut să meargă acasă după 10 zile petrecute la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Lupta cu foamea devenise insuportabilă.

„Probele în sine sunt grele, eu m-am cerut singur acasă după 10 zile, nu mai puteam. Nu aveam mâncare, asta este cea mai groaznică parte. Am luptat ca să câștigăm mâncare, aveam o lingură de orez pe zi și o lingură de fasole. Trebuia să supraviețuim. Dacă câștigam probele zilnice, mai primeam o prună, un cățel de usturoi, dar ceva simbolic. Ne țineau înfometați ca să ne doară capul, să ne supărăm, să ne certăm”, a declarat el pentru sursa menționată anterior.

„Acesta este formatul internațional, te cerți de la nimicuri. Toate show-urile TV sunt bazate pe ceartă. Chiar dacă show-ul în sine se bazează cumva pe probe, audiența o aduc scandalurile care se iscă între colegi de la nimicuri, până la urmă. Conviețuind în aceeași casă, oameni gândesc diferit și atunci se ceartă. Eu sunt calm de fel și atunci când începea să răgnească cineva, mă retrăgeam într-un colț. S-au certat de la mâncare, de la produse, de la care trebuia să stea de pază noaptea, dormeam în aer liber, puteau să vină animale sălbatice”, a mai adăugat Mihai Trăistariu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton