Homepage  / Vedete / Vedete străine

Rege-Jean Page și-a dezamăgit fanii. Ce a anunțat vedeta din „Bridgerton”

Rege-Jean Page și-a dezamăgit fanii. Ce a anunțat vedeta din „Bridgerton”
6

de Andra Stana,

Rege-Jean Page, starul din Bridgerton, i-a lăsat pe fani devastați după ce a confirmat că nu se mai întoarce în sezonul 3 din serialul de succes de pe Netflix - în ciuda informațiilor potrivit cărora era în discuții pentru a reveni în trei episoade din viitorul sezon.

Rege-Jean Page a făcut anunțul pe care nimeni nu și-l dorea

Săptămâna aceasta, a început să circule un zvon cum că Regé-Jean Page ar fi în discuții cu producătorii pentru a reveni în rolul lui Simon în sezonul 3 din „Bridgerton”. Joi, starul din primul sezon al serialului de pe Netflix a negat însă informațiile. Și a spus chiar că „ziarele au inventat” totul.

Împărtășind o poză cu colegul său Jonathan Bailey, care a preluat rolul principal în sezonul doi, el a scris un mesaj pentru fanii săi, scrie hellomagazine.com.

Băieții s-au întors în oraș. (Nu, nu mă întorc la serial, apropo – ziarele au inventat asta.) Dar am avut cea mai bună și mai elegantă discuție din ultima vreme, la o cafea italiană cu adevărat excelentă și la soare.”, a scris actorul de 34 de ani.

The Sun a relatat recent că Rege-Jean Page ar fi fost în discuții pentru a apărea în sezonul trei din „Bridgerton”. Potrivit publicației, nimic nu a fost convenit în mod oficial, dar ar fi existat un dialog între el și producătorii serialului.

Regé-Jean a lăsat să se înțeleagă că ar fi posibilă o eventuală revenire a sa în povestea din „Bridgerton” în timpul unui interviu pentru GQ, în septembrie anul trecut. Când a fost întrebat despre posibilitatea de a reveni în serial, el a răspuns: „Știți că nu aș putea să vă spun! […] Nu este ceva minunat să fii surprins de ceea ce nu bănuiai?”.

„Bridgerton” (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton