Homepage  / Netflix

Regina Charlotte din „Bridgerton” va fi eroina principală a unei noi povești

Regina Charlotte din „Bridgerton” va fi eroina principală a unei noi povești

de Andreea Hentea,

Actrițele Golda Rosheuvel (interpreta reginei Charlotte din „Bridgerton”), Adjoa Andoh (care a jucat-o pe Lady Danbury) și Ruth Gemmell (care a întruchipat-o pe Lady Violet Bridgerton) se pregătesc pentru filmările la viitorul spin-off derivat din popularul serial „Bridgerton”, care o va avea în rolul principal pe regina Charlotte, scrie deadline.com. 

Netflix a anunțat recent distribuția viitoarei miniserii care o va avea ca protagonistă pe regina Charlotte și care va trata ascensiunea ei la tron. Vedetele francizei „Bridgerton”, Golda Rosheuvel (regina Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury) și Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), se vor regăsi, toate, în noua producție, reluându-și rolurile din celebrul serial, al cărui sezon doi este disponibil pe Netflix din 25 martie. 

Creat de aceeași prolifică Shonda Rhimes, viitorul spin-off (a cărui acțiune se va petrece înainte de cea din „Bridgerton”) va urmări căsătoria tinerei regine Charlotte cu regele George al III-lea al Regatului Unit și viața lor împreună. Serialul va fi regizat de Tom Verica, iar Betsy Beers va fi producător executiv. Această poveste de dragoste mai puțin obișnuită a determinat schimbări majore la curte, creând ambianța aparte pe care aveam să o cunoaștem o dată cu lansarea serialului „Bridgerton”. 

Pe cine vom vedea în noua poveste

India Ria Amarteifio („În numele legii”, „Sex Education”, „Doctor Who”) va juca rolul tinerei regine Charlotte, logodită cu misteriosul rege împotriva voinței ei. Povestea ne-o va arăta pe prințesa Charlotte ajungând la Londra și înțelegând, la scurt timp, că nu este exact ceea ce familia regală aștepta din partea ei. Pe măsură ce învață să se descurce prin lumea complicată de la curte, dar și cu toanele imprevizibilului său soț, ea devine unul dintre monarhii reprezentativi ai Europei.


Michelle Fairley („Urzeala tronurilor”, „Prințesa albă”) o va interpreta pe Prințesa Augusta, mama regelui George. Hotărâtă să mențină puterea familiei, prințesa văduvă face tot ce este necesar pentru a-i asigura fiului său locul de monarh în mijlocul unei țări aflate în plină schimbare și modernizare. Ea o primește cu răceală pe viitoarea regină Charlotte. 

Corey Mylchreest („Sandman”) va juca rolul tânărului rege George. Frumos, charismatic și enigmatic, el s-a supus mereu constrângerilor impuse de rangul său. Până în acest moment, în care trebuie să-și împartă spațiul personal și budoarul cu proaspăta sa soție, Charlotte, ceea ce îl obligă să-și înfrunte demonii.

Arsema Thomas (debutantă în televiziune) o va juca pe tânăra Agatha Danbury. Căsătorită cu un bărbat mult mai în vârstă, Agatha vede în sosirea la curte a prințesei Charlotte un prilej pentru a-și stabili propriul loc în societate. Cu o cunoaștere profundă a subtilităților vieții de la curte, Agatha devine o lumină călăuzitoare pentru noua regină. Între timp, ea își definește propria voce și personalitate, așa cum le cunoaștem deja din portretul emblematic al lui Lady Danbury din „Bridgerton”, unde aceasta a fost jucată de Adjoa Andoh.

Din distribuție vor mai face parte Sam Clemmett („Endeavour”), Richard Cunningham („The Witcher”), Tunji Kasim („Nancy Drew”), Rob Maloney („Casualty”), Cyril Nri („Cucumber”) și Hugh Sachs (care va relua rolul lui Brimsley din primele două sezoane din „Bridgerton”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton