Homepage  / Vedete / Vedete străine

Palatul Buckingham a anunțat unde va petrece Crăciunul regina Elisabeta a II-a

Palatul Buckingham a anunțat unde va petrece Crăciunul regina Elisabeta a II-a

de Redactia Tvmania

Regina Elisabeta a II-a şi soţul ei prinţul Philip vor petrece anul acesta Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima dată în mai mult de 30 de ani, a anunţat marţi Palatul Buckingham.

Este pentru prima dată în 32 de ani când cuplul nu va fi la Sandringham pentru perioada festivă. Regina rămânea de obicei la moșia ei din Norfolk până după aniversarea morții tatălui ei. George VI a murit la Sandringham la 6 februarie 1952.

 Ziua de Crăciun este în mod normal marcată de o procesiune de membri ai familiei care merg de la Sandringham House la biserica din apropiere Sf. Maria Magdalena pentru a participa la slujba de dimineață, urmărită de membrii publicului permiși să intre în terenul proprietății. Anul acesta, regina nu va participa la o slujbă de Crăciun la Capela St George, de la Castelul Windsor, pentru a evita atragerea mulțimilor.

Regina a luat această decizie ținând cont de situația santinată cu care ne confruntăm. Cu atât mai mult cu cât ea și soțul său, prințul Philip, au o sănătate fragilă. 

  „După ce au analizat toate sfaturile apropiaţilor, regina şi ducele de Edinburgh au decis să petreacă anul acesta Crăciunul în linişte la Windsor”, a declarat marţi un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. 

Conform The Guardian este posibil ca regina să fie vizitată de fiul ei prințul Charles și soția sa Camilla. 

În timpul primului val al pandemiei, suverana şi soţul ei au luat o pauză de la angajamentele publice şi s-au izolat la reşedinţa de la Windsor. Ei au mers la Castelul Balmoral în timpul verii, aşa cum făceau în mod obişnuit. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton