Homepage  / Vedete / Vedete străine

Regina Elisabeta II-a le propune copiilor activități interesante pe care le pot face în izolare

Regina Elisabeta II-a le propune copiilor activități interesante pe care le pot face în izolare

de Redactia Tvmania

În cazul în care erai în căutarea unor activități pe care să le faci în izolare, iată că te poți inspira din activitățile pe care Regina Elisabeta a II-a le propune copiilor. 

Luni a fost publicat pe contul oficial de Twitter Royal Family o inițiativă destul de interesantă pentru copii. „În fiecare luni, vom împărtăși activități distractive și resurse pentru copiii voștri, ca să se distreze acasă.”

 
 
 

Every Monday, we’ll be sharing fun activities and learning resources for your children to enjoy at home. 📚🎨

Today, why not design your own medal? Download @RCT’s worksheet here: https://bit.ly/2UGYq8E 

Vezi imaginea pe Twitter
 
 
 

Royal Collection Trust, care este o organizație caritabilă britanică, a creat și o foaie de lucru specială pentru copii pe care ei o pot folosi în timp ce realizează propriile capodopere. În ceea ce privește prima inițiativă, provocarea dată copiilor a fost de a-și face propria medalie. De asemenea, a mai fost dezvăluit și faptul că, de-a lungul timpului, unele medalii sau distincții au fost oferite chiar de Regina sau de alți membri ai familiei regale.

Acum căteva săptămâni, Regina Elisabeta a II-a a primit prima medalie din aur a Ordinului St. John în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Palatul Buckingham alături de profesorul Mark Compton, care este membru al Ordinului St. John

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton