Homepage  / Vedete străine

Ce e „The DeathList” și cine sunt celebritățile care ar putea muri în 2022

Ce e „The DeathList” și cine sunt celebritățile care ar putea muri în 2022

de Roxana Mirea,

Lista portalului britanic „The DeathList” este lista pe care nimeni nu vrea să se afle și care, anul trecut, a „prevăzut” moartea Prințului Philip. Printre cele 50 de vedete de pe lista respectivă, se află și Regina Elisabeta a II-a, care apare pentru a patra oară.

Regina Elisabeta și alte celebrități care ar putea muri în 2022

Lista publicată în fiecare an de portalul „The DeathList” devine din ce în ce mai cunoscută, numind 50 de oameni celebri care, potrivit site-ului, ar fi foarte probabil să înceteze din viață în următoarele 12 luni. „A fi suficient de faimos pentru ca moartea sa să fie raportată de presa din Marea Britanie” este cerința pe care site-ul o ia în considerare pentru crearea listei.

În anul 2021, 12 dintre cele 50 de celebrități propuse de „The DeathList” au decedat. Printre cei aflați pe listă au fost căpitanul Tom Moore, boxerul american Leon Spinks, prezentatorul sportiv Murray Walker, Prințul Philip, fotbalistul Jimmy Greaves, potrivit People en Espanol.

Anul acesta, Regina Elisabeta a II-a apare pentru a patra oară pe respectiva listă. În 2021, monarhul se afla pe poziția cu numărul 25, iar anul acesta a urcat pe poziția cu numărul 12. Prima poziție este ocupată de actorul Dick van Dyke, în vârstă de 97 de ani. Este a șaptea oară când numele lui este luat în considerare. Un alt nume care atrage atenția este cel al lui Henry Kissinger, fost secretar de stat al SUA, care apare pentru a zecea oară pe listă și trece de la poziția numărul 13 la a doua în acest an.

Pe locurile trei, patru și cinci se află actrița Angela Lansbury, actorul Bob Barker și economistul Alan Greenspan. Pe listă se mai află și fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii Jimmy Carter, aflat pe pozitia cu numărul nouă, fotbalistul Pelé, fostul premier italian Silvio Berlusconi și criminalul milionar Robert Durst.

De remarcat este faptul că numele de pe listă sunt doar o „predicție” realizată de către site-ul respectiv, iar majoritatea vedetelor au avut probleme de sănătate sau au o vârstă înaintată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton