Homepage  / Cinema / Vedete străine

Regizorul coreean Bong Joon-Ho va lucra cu Robert Pattinson la următorul său film după „Parasite”

Regizorul coreean Bong Joon-Ho va lucra cu Robert Pattinson la următorul său film după „Parasite”

de Mioara Tronaru,

Fostul vampir din „Twilight” și noul Bruce Wayne din „The Batman”, actorul Robert Pattinson este în discuții avansate pentru rolul principal din noul film al cineastului Bong Joon-Ho, primul regizor coreean care a câștigat trei premii Oscar (cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun scenariu), toate pentru „Parasite” (2019).

La trei ani de la succesul înregistrat cu „Parasite”, Bong Joon-Ho a dat deoparte toate proiectele despre care vorbea până acum și se apucă de cu totul altceva. După cum a aflat Deadline, cineastul vrea să ecranizeze „Mickey7”, următorul roman al lui Edward Ashton, care va fi lansat luna viitoare, pe 15 februarie 2022.

Cine este Mickey7

Romanul lui Edward Ashton este un SF, cu acțiunea plasată pe o planetă înghețată, numită Niflheim, unde o colonie umană încearcă să terraformeze lumea neospitalieră.

Printre membrii expediției de pe Terra se află și Mickey7. Mickey7 este un „sacrificabil”, un „consumabil”, de fapt o clonă care poate fi folosită ori de câte ori o misiune este prea periculoasă, adică mortală.

Când un Mickey moare, următorul este regenerat, cu mare parte din memorie intactă. După șase morți, Mickey7 începe să înțeleagă ce i se întâmplă. În timpul unei misiuni de rutină, Mickey7 dispare, toată lumea îl declară mort și, drept urmare, este generat Mickey8.

Între timp, viața pe Niflheim devine din ce în ce mai grea. Atmosfera nu este compatibilă cu viața umană, rezervele de mâncare încep să se epuizeze, iar terraformarea merge prost. Specia nativă a început să fie din ce în ce mai curioasă față de noii vecini, iar curiozitatea aceasta îl face foarte anxios pe comandantul Marshall.

Despre producție

La doi ani după ce „Parasite” a câștigat trei Oscaruri, regizorul Bong Joon-Ho și-a ales următorul proiect, care va fi un film în limba engleză.

Este al treilea film în limba engleză realizat de Bong Joon Ho, după „Okja” (disponibil pe Netflix) și „Snowpiercer”.

Regizorul pregătește o adaptare după un roman SF care încă nu a apărut, „Mickey7”, scris de Edward Ashton, și și-l dorește pe Robert Pattinson în rolul principal. Bong Joon Ho a primit în avans o copie a romanului, spre sfârșitul anului 2021.

Bong Joon Ho se va ocupa de scenariu, regie și producție. Filmul va fi distribuit în cinematografe de Warner Bros. Pictures.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton