Homepage  / Cinema

Regizorul Doug Liman promite o continuare nemaivăzută la „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”

Regizorul Doug Liman promite o continuare nemaivăzută la „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”

de Redactia Tvmania

„Edge of Tomorrow 2” „va revoluționa modul în care oamenii fac urmările”, a declarat Doug Liman.

Încă din 2015, „Edge of Tomorrow” a avut premiera în 2014, Tom Cruise era entuziasmat să revină în rolul în care murea, învia, murea, învia, din nou și din nou și din nou, iar acum regizorul Doug Liman a declarat pentru Collider că urmarea are un scenariu extraordinar, iar protagoniștii – Tom Cruise și Emily Blunt – sunt gata să-și reia rolurile.

„Avem o poveste extraordinară! Este ceva incredibil. Chiar mai bună decât cea din primul film. Titlul va fi «Live Die Repeat and Repeat». Tom Cruise este foarte entuziasmat și Emily Blunt, la fel. Întrebarea este acum când vom putea să-l facem. Nu mai este problema «dacă» îl facem, ci «când»”, a declarat Doug Liman.

Într-adevăr s-ar putea să fie o problemă majoră cu programul. Tom Cruise este blocat între aventurile lui Ethan Hunt (filmează acum la „M:I 6 – Mission Impossible”) și proiectul cu monștri de la Universal (din care ajunge anul acesta pe marile ecrane „Mumia”). Nici Emily Blunt nu stă prea bine cu timpul, actrița filmează acum la noua versiune „Mary Poppins” – „Mary Poppins Returns” și mai are de făcut „A Quiet Place” și „Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton