Homepage  / Articole

Regretatul Andy Whitfield, eroul unui documentar

Regretatul Andy Whitfield, eroul unui documentar

de Redactia Tvmania

Fanii lui Andy Whitfield au fost devastaţi când actorul a pierdut lupta cu limfomul, după 18 luni, şi a murit pe 11 septembrie anul trecut. Un documentar despre viaţa şi încercarea lui Whitfield de a rezista cancerului ar putea fi lansat în curând, dar producătorii au rămas acum în pană de bani.

Andy Whitfield s-a luptat la propriu cu boala, iar actorul a fost de acord ca o cameră să fie mereu pe urmele lui în timp ce, alături de soţia lui, Vashti, căuta metode cât mai neobişnuite de vindecare a cancerului în ţări precum Australia, Noua Zeelendă şi India.

Regretatul actor spera ca acest documentar să îi inspire şi pe alţi bolvani de cancer să lupte cu boala. Whitfield îşi dorea de asemenea ca cercetătorii să continue să caute un leac pentru cancer.

„Be Here Now” este un „documentar, dar şi o poveste de dragoste, despre actorul şi sex simbolul internaţional Andy Whitfield”, este scris în textul de promovare a filmului.

„Este povestea lui Andy, dar este vorba şi despre curajul de a-ţi îndeplini visele, de a alunga temerile şi de a trăi în prezent, orice ţi-ar rezerva viitorul. Filmul este pentru oricine a avut de înfruntat o provocare în viaţă”, mai scrie în prezentarea documentarului.

Andy Whitfield a fost un campion şi în viaţa reală

„A fost un noroc să lucrăm cu Andy în „Spartacus” şi să realizăm că bărbatul care a interpretat rolul unui campion, a fost un bătăios şi în viaţa reală”, a spus Chris Albrecht, preşedintele şi directorul executiv “Starz”, citat de insidetv.ew.com.

Pentru terminarea documentarului , care se numeşte „Be Here Now”, producătorii mai au nevoie însă de bani. Pentru asta, ei au apelat la ajutorul fanilor, pe care i-au rugat să facă donaţii.

Trebuie să fii de piatră să nu plângi

“Trebuie să fii de piatră ca să nu plângi când vezi imaginile” din trailer, a scris un fan pe o reţea socială. Documentarul emoţianant îl arată pe Andy Whitfield vizibil epuizat şi transformat din cauza tratamentului.

“Am fost epuizat după primul sezon, aveam dureri şi am fost diagnosticat cu linfom non-Hodgkin”, a povestit actorul în documentar.

Vezi aici trailer-ul documentarului despre viaţa şi lupta cu viaţa a lui Andy Whitfield:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wE_Y5brW-ZE[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton