Homepage  / Vedete româneşti

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este din ce în ce mai serioasă. Ce pas important a făcut artista

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este din ce în ce mai serioasă. Ce pas important a făcut artista
12

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar relația lor devine din ce în ce mai serioasă. Artista a făcut un pas extrem de important, fiind încrezătoare că, de data asta, și-a întâlnit sufletul pereche.  

Andreea Bălan, pas important în relația cu Victor Cornea 

După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a fost foarte discretă cu privire la viața sentimentală, asta până când l-a întâlnit pe actualul ei iubit, Victor Cornea. Jucătorul de tenis o face pe artistă să radieze de fericire, iar aceasta nu se ferește să publice imagini pe rețelele sociale cu alesul inimii ei.  

Pe de altă parte, relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind faptul că Andreea Bălan a făcut un pas foarte important. Aceasta l-a prezentat pe iubitul ei fetițelor sale, Ella și Clara, lucru pe care nu l-a mai făcut de la divorțul de George Burcea și până acum.

Andreea Bălan le-a filmat pe fetițele sale în timp ce învățau să joace tenis cu Victor Cornea. Cântăreața a publicat imaginile pe Instagram, iar micuțele radiau de fericire, semn că se simt bine în preajma iubitului mamei lor.  

relatia-dintre-andreea-balan-si-victor-cornea-este-din-ce-in-ce-mai-serioasa.-ce-pas-important-a-facut-artista-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Victor Cornea, despre relația cu Andreea Bălan 

Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani, a vorbit recent despre relația cu Andreea Bălan. El a mărturisit că datorită artistei are rezultate foarte bune pe plan profesional. Acesta a mai spus că el și iubita lui au o conexiune puternică și că o iubește foarte mult. 

Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport. 

Andreea Bălan și iubitul ei, noi imagini în ipostaze tandre. Ce detaliu surprinzător a ieșit la ivealăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton