Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Relația lor merge ca pe roate! Andreea Bălan, invitată la petrecerea mamei iubitului ei, Tiberiu Argint

Relația lor merge ca pe roate! Andreea Bălan, invitată la petrecerea mamei iubitului ei, Tiberiu Argint
4

de Redactia Tvmania

Andreea Balan (37) a divorțat de George Burcea, dar a reușit să își refacă viața departe de ochii indiscreți. De un an de zile, artista trăiește o frumoasp poveste de iubire cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, scrie click.ro.

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint merge bine, dovadă că Andreea a fost invitată, duminica trecută, pe 19 iulie, la ziua mamei iubitului său.

218730751_531335634958730_1314500112490139548_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Potrivit sursei citate, Andreea a declarat că se simte fericită și împlinită. Mai mult, vedeta de la „Te cunosc de undeva!” a vorbit și de o nouă căsătorie. Andreea Bălan a mărturisit recent că este mai hotărâtă ca niciodată să îmbrace, din nou, rochia de mireasă.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm.

Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine.

Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită, pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a spus Andreea Bălan , în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars.

 Sursa foto: Instagram
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton