Homepage  / Vedete străine

Relația secretă dintre Regina Elisabeta și Tom Cruise. Ce s-a întâmplat cu câteva săptămâni înainte de moartea ei

Relația secretă dintre Regina Elisabeta și Tom Cruise. Ce s-a întâmplat cu câteva săptămâni înainte de moartea ei
9

de Roxana Mirea,

Regina Elisabeta a fost încântată să își facă un nou prieten în săptămânile dinaintea morții sale. Este vorba despre starul din „Top Gun”, Tom Cruise. Monarhul și actorul "s-au înțeles foarte bine" în timpul verii, a declarat o sursă pentru Sunday Times of London.

Regina Elisabeta și Tom Cruise au devenit prieteni înainte de moartea ei

Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, a fost invitat să facă parte din festivitățile sărbătoririi Jubileului de Platină al reginei, eveniment care a marcat împlinirea a 70 de ani de domnie, dar regina, care era bolnavă, a fost afectată de probleme de mobilitate și nu a putut să se întâlnească cu el, scrie Page Six.

Regina a lăsat să se înțeleagă că a fost foarte dezamăgită că nu l-a întâlnit pe Tom la concurs, așa că a fost invitat să facă un tur special al Castelului Windsor, cu totul pregătit pentru el. După aceea, au luat ceaiul doar ei doi împreună”, a mai spus sursa.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Vizita a fost un succes, iar Cruise a avut ocazia să tragă cu o armă de ceremonie. „I-a plăcut să-l vadă și s-au înțeles foarte bine, atât de bine încât l-a invitat și la prânz. I s-a permis chiar să vină cu elicopterul”, a adăugat sursa.

Prietenia în devenire trebuia să continue cu o întâlnire la prânz, dar nu a fost să fie: Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani, înainte ca ei să se poată reîntâlni.

Înainte de a apărea în cadrul concursului de echitație Gallop Through History al Jubileului de Platină din luna mai, Cruise a vorbit în timpul unui interviu televizat despre admirația sa pentru regină.

Este pur și simplu o femeie pe care o admir foarte mult. Cred că este o persoană care are o demnitate extraordinară și îi admir devotamentul. Ceea ce a realizat ea a fost istoric„, a declarat el la acea vreme.

Sursa Foto: Hepta

Cirește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton