Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Relație sub semnul întrebării? Ce se petrece între Alexia Eram și Mario Fresh. Cu cine a fost surprinsă tânăra în aeroport

Relație sub semnul întrebării? Ce se petrece între Alexia Eram și Mario Fresh. Cu cine a fost surprinsă tânăra în aeroport
11

de Redactia Tvmania

Alexia Eram și Mario Fresh au apărut, în ultimul timp, mai rar decât eram obișnuiți împreună. Acesta este motivul pentru care apar constant zvonuri cum că relația dintre cei doi a început să scârțâie sau chiar s-a terminat definitiv. Totodată, fiica Andreei Esca a plecat recent într-o vacanță în Grecia, și nu singură, ci alături de un grup de prieteni, scrie libertatea.ro.

Fotografia apărută în mediul online, cea în care Alexia Eram a fost surprinsă în compania altui tânăr, a stârnit imediat controverse.

În imaginea menționată, pe care o puteți vedea mai sus, Alexia Eram se odihnește: stă cu capul pe piciorul tânărului de lângă ea. Cei doi fac parte din același grup de prieteni și au plecat împreună într-o vacanță în Mykonos.

Nici Mario și nici Alexia nu au dat vreo declarație referitoare la ce se întâmplă între ei, preferând să păstreze discreția.

Alexia Eram, vacanta in Mikonos 2021 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mario Fresh, încredere totală în iubita lui

Într-un interviu recent pentru „Teo Show”, Mario Fresh a vorbit despre relația cu Alexia Eram.

„Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți”, a fost răspunsul dat de Mario Fresh.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton