Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Relu Pănescu, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor România 2022. De ce l-au dezamăgit colegii săi

Relu Pănescu, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor România 2022. De ce l-au dezamăgit colegii săi
7

de Andra Stana,

La două săptămâni de când a fost eliminat de la Survivor, Relu Pănescu a fost invitat de Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV. În direct la TV, fostul concurent de la Survivor a vorbit deschis despre experiența sa în competiție.

Relu Pănescu a apărut la TV pentru prima oară de la eliminarea de la Survivor 2022

Relu Pănescu a fost eliminat din competiția Survivor România pe 19 aprilie, după mai multe controverse pe care le-a stârnit.

Printre subiectele atinse de Relu Pănescu în discuția cu Măruță s-a numărat și descrierea foștilor săi colegi din echipa Războinicilor. Astfel, despre Ionuț Popa, Pănescu a declarat că fostul său coleg calcă pe cadavre. Potrivit fostului Faimos, cuvântul cu care poate fi descris Ionuț Popa este „obsedat”, scrie libertatea.ro.

Relu-Panescu-prima-aparitie-la-TV-de-la-eliminarea-de-la-Survivor-Romania-2022-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Despre Alex Delea a spus că este neatent, iar despre Alexandra Duli a spus că este răutăcioasă și că se bucură că a fost eliminată de la Survivor. Despre Elena Matei, Relu crede că este dușmănoasă, dar și răutăcioasă.

Ajuns în țară după eliminarea sa de la Survivor România 2022, a fost așteptat și răsfățat și de soția sa și de fiica cea mică, dar și de o verișoară stabilită în Germania. Când i-a vorbit lui Zanni despre familie, Relu Pănescu s-a emoționat și ochii i s-au umplut de lacrimi.

Familia i-a atras atenția că în timpul emisiunii de la Pro TV și-a arătat în mod exagerat latura sensibilă. Relu Pănescu a mărturisit că i-ar fi fost imposibil să se poarte altfel.

„Sunt fresh, sunt binedispus pentru că am revenit în țară. A fost întâmpinat de soție, de fiica cea mică și de o verișoară stabilită în Germania.

Mă încearcă emoțiile pentru că tot ceea ce este legat de familie se transpune în acest lucru, deși după ce am ajuns acasă cei din familie mi-au spus că prea mult din emoțiile mele le-am arătat. Este o stare pe care pur și simplu nu o pot controla”, a spus Relu.

Motivul pentru care Relu Pănescu a fost dezamăgit de colegii de la Survivor România 2022

Relu Pănescu a mai declarat că l-a dezamăgit faptul că unii colegi au zâmbit în momentul plecării lui din Dominicană, deși a spus că simțit mereu că a fost doar acceptat în grup, nu și primit cu brațele deschise.

„Este totalmente surprinzător să văd toți colegii mei zâmbind.(…) Nu am fost primit cu brațele deschise. Nu am fost primit cu drag. Nu am fost primit cu căldură. Eu am fost acceptat de nevoie. Dar nu m-au dus ei în spate.”

Sursa foto: instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton