Homepage  / Cinema

Se pregătește un remake după „Bodyguard”, cu Whitney Houston și Kevin Costner

Se pregătește un remake după „Bodyguard”, cu Whitney Houston și Kevin Costner

de Mioara Tronaru,

În 1993, „Bodyguard” (1992) a primit două nominalizări la Oscar, ambele pentru muzică, iar acum Warner Bros. a dat undă verde pentru un remake realizat după celebrul film regizat de Mick Jackson.

Dramaturgul nominalizat la Tony Awards pentru „The Inheritance”, Matthew López, tocmai a fost angajat de Warner Bros. pentru a scrie un reboot al „Bodyguard”, filmul care a dus-o pe regretata cântăreață Whitney Houston (1963 – 1992) pe culmile gloriei.

Variety anunță că noul film va fi inspirat de drama romantică în care bodyguard-ul interpretat de Kevin Costner se îndrăgostește de diva jucată de Whitney Houston.

Whitney Houston, „The Bodyguard” © 1992 Warner Bros. / File Reference # 34145-077THA

Pelicula din 1992 a strâns peste 400 de milioane de dolari la box office mondial. Iar coloana sa sonoră este cea mai vândută din toate timpurile.

Cu toate astea, filmul a cam fost desființat de critici pentru scenariul subțirel. Criticate au fost și interpretările slabe ale celor doi actori din rolurile principale. Dar muzica a cucerit pe toată lumea. A câștigat Grammy Award pentru Albumul Anului, iar melodiile „I Have Nothing” și „Run to You” au primit nominalizări la Oscar. E drept că „Bodyguard” are și șapte nominalizări la Zmeura de Aur. Inclusiv pentru „cel mai prost film”, „cel mai prost actor” (Kevin Costner) și „cea mai proastă actriță” (Whitney Houston).

Ce se știe despre noul „Bodyguard”

Lawrence Kasdan, care a semnat scenariul original, va fi producătorul noului film. Îi va avea alături pe Dan Lin și Jonathan Eirich, care dețin drepturile de ecranizare.

Până acum, niciun proiect de refacere a fostului succes nu a ajuns să se concretizeze, deși încercări s-au mai făcut. De-a lungul timpului, mai multe cupluri, precum Chris Hemsworth – Tessa Thompson sau Channing Tatum – Cardi B, au fost propuse pentru rolurile principale dintr-un eventual remake.

Deocamdată, noul proiect al Warner Bros. este într-un stadiu incipient și nu se știe nimic despre distribuție.

În 2022, se vor împlini 30 de ani de la premiera filmului. Vom celebra și 10 ani de la moartea tragică a lui Whitney Houston.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton