Homepage  / Cinema

Remake-ul filmului „Highlander” are deja regizor

Remake-ul filmului „Highlander” are deja regizor

de Redactia Tvmania

Cunoscuta serie de pelicule „Nemuritorul” / „Highlander” (1992 - 1998) va reveni în curând la viață. Producătorii noii versiuni au bătut palma cu Chad Stahelski, regizorul filmelor „John Wick” (2014) și „John Wick 2” (2017), scrie site-ul cinemablend.com.

Highlander – Christopher Lambert

Nu este prima încercare de revigorare a francizei „Highlander”, cu ceva vreme în urmă se anunțase chiar actorul din rolul principal, Ryan Reynolds, dar nu a fost să fie. Acum se pare că proiectul începe din nou să se miște. Deocamdată s-a găsit regizorul, în persoana cascadorului convertit la regie Chad Stahelski, care a mai făcut până acum doar cele două filme din seria „John Wick” și care a declarat că vrea un „Nemuritorul” în același stil cu acestea.

Primele filme ale lui Chad Stahelski

Chad Stahelski

În 2014, cascadorii Chad Stahelski și David Leitch au făcut echipă pentru a regiza primul lor lungmetraj, „John Wick”, cu Keanu Reeves în rolul principal. Deși nimeni nu le dădea vreo șansă, filmul a fost foarte bine primit și de public și de critică, iar continuarea a fost aprobată. Dar drumurile celor doi colegi de cascadorii s-au despărțit, iar Chad Stahelski a rămas să facă singur „John Wick 2”.

Cum i-a ieșit, o să vedem și noi luna aceasta, căci filmul întră în cinematografele românești pe 17 februarie.

Nici David Leitch nu șomează, acesta s-a apucat de „Deadpool 2” (2018).

Puteți vedea aici trailer-ul pentru „John Wick 2”:

Connor MacLeod și John Wick, aventuri asemănătoare

Chiar dacă Connor MacLeod și John Wick nu au prea multe în comun, noul regizor crede că aventurile lor cinematografice sunt asemănătoare. Într-un interviu pentru Collider, Stahelski a explicat ce așteaptă producătorii de la el:

„Fii atent, ceea ce ai făcut în «John Wick», în scenele cu focuri de armă, asta trebuie să faci acum în luptele cu săbii. Știm că poți face lucruri extraordinare și unice, lucruri care-i fac pe spectatori să zică: «Wow, m-am mai văzut niciodată așa ceva»”.

În același timp, regizorul a mai explicat că pelicula reprezintă o „prioritate” pentru studiourile Lionsgate și Summit și că trebuie cât de curând să se gândească la distribuția filmului.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Se pregătește partea a doua din „John Wick”

Keanu Reeves începe filmările pentru „John Wick 2”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton