Homepage  / Articole

Remake-ul la „Inimă sălbatică”, la Acasă Gold

Remake-ul la „Inimă sălbatică”, la Acasă Gold

de Redactia Tvmania

Eduardo Palomo (care a murit în 2003) dădea lovitura, în anii ’90, cu rolul lui Juan del Diablo, piratul prins între dragostea pentru două surori. În 2009, subiectul romanului cu acelaşi titlu de Caridad Bravo Adams a fost reluat într-o nouă adaptare, cu Eduardo Yáñez în rolul principal.

Telenovela „Inimă sălbatică” va fi difuzată zilnic, de la 22.00, de postul Acasă Gold, şi este a şaptea adaptare a romanului scriitoarei mexicane Caridad Bravo Adams – „responsabilă” şi de povestea din serialul „Minciuna” (1998). Până acum, cartea „Corazón salvaje” (1957) a fost adaptată în două filme şi cinci seriale, inclusiv cel de faţă, producţie mexicană din 2009, care are 135 de episoade. Scenariul aduce în plus, faţă de roman, elemente din telenovela „Yo compro esa mujer” (1990), în care a jucat acelaşi Eduardo Yáñez şi care era inspirată de „Contele de Monte-Cristo” al lui Alexandre Dumas.

Povestea a avut succes mare la publicul mexican (rating de 46%!) şi a fost multiplu nominalizată la premiile de profil „TvyNovelas”, dar nu a câştigat nimic: criticii nu s-au lăsat convinşi de poveste. În plus, unii fani ai serialului cu Eduardo Palomo au fost remulţumiţi de alegerea producătorilor de a o distribui pe iubita Aracely Arámbula în dublu rol şi s-au plâns că Eduardo Yáñez (50 de ani) este prea bătrân pentru a fi Juan del Diablo.

De la Dios la Diablo

Protagonistul Juan de Dios Jr. se naşte într-o familie tulburată de trădare şi dragoste neîmpărtăşită, în 1850: María del Rosario (Laura Flores) se îndrăgosteşte de pescarul Juan de Dios San Román (Osvaldo Ríos), deşi îi este promisă bogatului Rodrigo Montes de Oca (Enrique Rocha), de care e îndrăgostită sora ei, Leonarda (Helena Rojo).

Aceasta îi dezvăluie totul lui Rodrigo şi plănuiesc împreună încarcerarea lui Juan, care află în închisoare că are un fiu, salvat de la moarte de Remigio (Luis Gatica). După ce Rodrigo pleacă din ţară, se însoară şi are două fete gemene, neconsolata Leonarda se mărită cu Noel Vidal (René Casados), cu care are un fiu, Renato (Cristián de la Fuente).

Anii trec, Juan del Diablo (Eduardo Yáñez) a făcut studii în Europa, şi-a cunoscut tatăl şi i-a promis că va răzbuna moartea mamei sale, iar gemenele Aimée şi Regina (Aracely Arámbula, în dublu rol) retrăiesc situaţia de acum 30 de ani: Regina e îndrăgostită de logodnicul surorii ei, Renato, iar Aimée îi dă speranţe lui Juan del Diablo. Dar destinul îi desparte pe cei doi şi când Aimée îl alege pe Renato, Juan ajunge în braţele Reginei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton