Homepage  / Seriale / Telenovele

Remake-ul mexican al serialului turcesc „Dragoste de contrabandă”, cu Angelique Boyer, a început în Mexic. Cum se filmează în pandemie

Remake-ul mexican al serialului turcesc „Dragoste de contrabandă”, cu Angelique Boyer, a început în Mexic. Cum se filmează în pandemie

de Redactia Tvmania

Remake-ul mexican al serialului turcesc „Dragoste de contrabandă”, intitlulat „Imperio de mentiras” și care îi are pe Angelique Boyer și Andres Palacios în rolurile principale, a debutat pe 14 septembrie în Mexic, deși premiera era programată initial pentru luna mai.

Telenovela produsă de Giselle Gonzales este difuzată în țara de origine în prime-time și va avea 80 de episoade. Deși filmările producției au început pe 2 martie și aceastea, ca multe altele, au fost întrerupte o timp de 2 luni din cauza pandemiei. Distrbuția a revenit la muncă pe 16 iunie respectând riguros condițiile de igienă impuse:

„Este foarte important ca [actorii] să se simtă în siguranță când sosesc [pe platou și] [li se spune]:„ Trebuie să-ți dai jos [masca] și să filmezi ”, a declarat pentru People en Espanol producătoarea telenovelei. „Este important ca totul să fie igienizat, ca testele COVID-19 [efectuate] echipei de la regizori, oamenii care se ocupă de lumini, întreținere și machiaj să fie negative”.

Pe lângă testele pe care toată echipa din spatele camerelor le efectuează o dată la 2 săptămâni au mai fost aplicate și alte reguli:

„Trusa de machiaj pentru fiecare [dintre actori] este independentă”, adaugă González. „Obiectele atinse în cadrul unei scene sunt igienizate înainte și după filmare”, a mai spus producătoarea.

Angelique Boyer și Andres Palacios vor interpreta rolurile jucate de Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek în „Dragoste de contrabandă”

 

Angelique Boyer va juca rolul Elisei Cantu, curator de artă. Tatăl său, Augusto, proprietar al unei companii de construcții renumite, a ajutat-o în dezvoltarea profesiei sale, deschizându-i propria galerie de artă în New York și planificând să-i deschidă o sucursală în Ciudad de Mexico.

 

Viața Elisei Cantú, visele, aspirațiile, nivelul de trai și relațiile de familie nu au nimic de-a face cu cele ale lui Leonardo Velasco (Andres Palacios), agent al Gărzii Naționale, decorat recent pentru salvarea unui grup mare de imigranți și destrămarea unui cartel de droguri. Personajul interpretat de Andres Palacios este un om umil și cinstit care provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul poliției începută de tatăl său. Are o relație frumoasă cu Julia, logodnica sa, profesoară la o școală publică. După ce niște persoane misterioasă îi ucid pe cei dragi Elisei, Leonardo va începe cercetările. De aici, toată acţiunea se complică.


 

Din distribuție fac parte nume cunoscute ale industriei din Mexic. Leticia Calderon, cunoscută din „Esmeralda” va juca rolul Victoriei de Cantú, mama Elisei.

După „Mi mardio tiene mas familia”, Susana Gonzales revine pe micile ecrane în rolul Renatei Cantú.

 

View this post on Instagram

Ninguna mujer debe ser subestimada #ImperioDeMentiras

A post shared by Imperio de Mentiras (@imperiodementirasof) on


 

În ceea ce privește tinerii din distribuție fac parte Alejandra Robles Gil („Mama campionului”), Roberto Romano, Ivan Arana, și Scarlet Gruber, pe care am urmărit-o până de curând în telenovela difuzată de Pro 2 „Dragoste de gardă” (foto de la stânga la dreapta).

 

Distribuția va fi completată de Alicia Jaziz, Juan Martin Jauregui, Luz Ramos, Michelle González („Tată de-a gata) și Verónica Langer (foto de la stânga la dreapta).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton