Homepage  / Vedete româneşti

Ce remarcă răutăcioasă au făcut Andra și Cătălin Măruță la adresa lui Dani Oțil când avea o relație cu Mihaela Rădulescu

Ce remarcă răutăcioasă au făcut Andra și Cătălin Măruță la adresa lui Dani Oțil când avea o relație cu Mihaela Rădulescu
8

de Roxana Mirea,

Recent, Dani Oțil a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, unde și-a amintit de reacția pe care au avut-o Andra și Cătălin Măruță atunci când s-au întâlnit cu el și cu Mihaela Rădulescu la un restaurant. La vremea respectivă, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” avea o relația cu diva de la Monaco.

Dani Oțil: „Mi-aduc aminte de o scenă mișto”

Acum ceva timp, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună timp de șase ani. Cei doi au format un cuplu controversat. Între ei fiind o diferență de vârstă de 12 ani, mulți au fost uimiți că Mihaela Rădulescu și-a ales un bărbat mult mai tânăr decât ea, dar și mai scund. După ce s-au despățit, Mihaela și Dani au rămas în relații bune.

Dani Oțil a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și și-a amintit de un moment care a avut loc în perioada în care forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu. La un moment dat, prezentatorul de la Antena 1 și diva de la Monaco s-au întâlnic cu Andra și Cătălin Măruță la un restaurant. Soții Măruță au făcut o remarcă răutăcioasă la adresa lui Dani și a Mihaelei, fără să știe că sunt auziți.

Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp”, a început să povestească Dani Oțil, potrivit libertatea.ro.

Dani-Otil-despre-jobul-oferit-soacrei-sale-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andra și Cătălin Măruță, remarcă răutăcioasă despre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu

„Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe.

Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: «Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud». Prima remarcă a fost: «Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?»

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”, a dezvăluit Dani Oțil la podcastul lui Radu Țibulcă.

Tot în podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit cum a reacționat mama lui când i-a spus că vrea să devină prezentator.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton