Homepage  / Seriale / Seriale americane

Renée Zellweger, de nerecunoscut în rol de ucigașă

Renée Zellweger, de nerecunoscut în rol de ucigașă
4

de Andreea Hentea,

Renée Zellweger (52 de ani) s-a transformat total pentru mini-seria „The Thing About Pam”, la care filmează în prezent. Viitoarea producție are în centru o crimă care a făcut vâlvă în America, scrie people.com. 

Actrița premiată cu două Oscaruri (dintre care unul obținut în 2020, pentru rolul din „Judy”, lansat în 2019), cu două BAFTA și patru Globuri de Aur s-a metamorfozat total pentru rolul ucigașei Pamela Hupp. 

„Renée Zellweger, scrie site-ul people.com, este de nerecunoscut în ipostaza criminalei americane, pentru care s-a transformat, din nou, în mod dramatic”. Schimbările uluitoare de siluetă ale actriței și capacitatea sa de a-și însuși cu totul înfățișarea personajelor sale este binecunoscută de la celebra Bridget Jones, pe care Renée Zellweger a jucat-o în trei filme („Jurnalul lui Bridget Jones”, „Bridget Jones: La limita rațiunii” și „Bridget Jones însărcinată”). Îmbrăcată într-o jachetă bleu cu liliachiu, cu părul blond tuns bob și câteva proteze aplicate pe față și pe corp, Renée Zellweger a intrat cu totul în pielea noii ei eroine, Pamela Hupp. 

O crimă care întrece orice ficțiune

Miniseria NBC „The Thing About Pam”, care se filmează în New Orleans, urmărește uciderea cu sălbăticie a lui Betsy Faria și complotul pus la cale de Pamela Hupp pentru a arunca vina asupra soțului victimei. Aceasta a fost acuzată în luna iulie 2021 de uciderea prietenei ei Elizabeth „Betsy” Faria, în 2011. În ultimele sale zile, Betsy fusese convinsă de ucigașă să o numească beneficiara unei polițe de asigurare de viață în valoare de 150.000 de dolari. De asemenea, Pamela Hupp a fost acuzată că i-a înscenat crima soțului lui Betsy, Russell Faria. 

Poliția „nici măcar nu s-a uitat spre Pam Hupp”, a declarat fiica lui Betsy, Mariah Day, pentru People, în 2017, cu privire la ancheta inițială asupra morții mamei sale. Russell Faria a fost arestat și acuzat de moartea soției sale, executând mai mult de doi ani de închisoare înainte de a fi achitat, în 2015, deoarece avocații lui au indicat-o pe Pamela Hupp ca suspect alternativ.

Pamela Hupp execută, în prezent, o condamnare pe viață pentru asasinarea lui Louis Gumpenberger, în 2016, crimă despre care procurorii susțin că a făcut parte din același complot destinat să atragă atenția de la ea și să-l incrimineze tot pe Russell în legătură cu uciderea soției sale.

Deși Pamela Hupp a pledat „vinovată” pentru a evita condamnarea la moarte, această nouă crimă l-a determinat pe procurorul din Lincoln County, Mike Wood, să solicite pedeapsa cu moartea, în cazul ei, pentru uciderea lui Betsy, în timpul unei conferințe de presă din iulie. Revista People i-a solicitat Pamelei Hupp comentarii cu privire la toate acestea, dar avocatul său nu a dat vreun răspuns.

Distribuția unei povești șocante

Renée Zellweger a fost distribuită în rolul Pamelei Hupp în luna februarie și este și producător executiv al miniseriei de șase episoade „The Thing About Pam”, prin compania sa, Big Picture Co. Alături de Renée Zellweger, din distribuție mai fac parte Katy Mixon, în rolul lui Betsy Faria, Glenn Fleshler, în rolul lui Russell Faria și Gideon Adlon în rolul lui Mariah, fiica celor doi. Josh Duhamel va juca rolul avocatului lui Russell Faria, iar Judy Greer va fi Leah Askey, procurorul care l-a judecat pe Russell de două ori pentru uciderea soției lui. 

„Producția va fi una dintre cele de neratat și nu putea exista cineva mai potrivit pentru a o realiza decât Renée Zellweger, Blumhouse și Dateline. Răsturnările acestei povești întrec orice ficțiune, iar mini-seria realizată de o echipă atât de talentată va aduce o perspectivă complet nouă asupra unui caz care a captivat deja milioane de oameni”, a spus Susan Rovner, președinta diviziei de divertisment de la NBC, despre viitoarea mini-serie.

92nd Annual Academy Awards – Press RoomIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton