Homepage  / Vedete / Vedete străine

Renée Zellweger, un nou rol! Actrița va juca într-o mini-serie

Renée Zellweger, un nou rol! Actrița va juca într-o mini-serie

de Redactia Tvmania

Renée Zellweger (51 de ani) va juca într-o mini-serie de șase episoade, „The Thing About Pam”, despre o crimă care a făcut vâlvă în America, scrie deadline.com. 

 

Actrița premiată anul trecut cu un Oscar și cu un Glob de Aur pentru filmul biografic „Judy” (2019) va fi și producător executiv al mini-seriei „The Thing About Pam”, care tocmai a obținut undă verde pentru filmări. Mini-seria va avea șase episoade, iar scenariul său va fi scris de Jessika Borsiczky, producătoarea serialului HBO „Casa minciunilor”. 

 

Producția este inspirată de o crimă adevărată (asasinarea lui Betsy Faria, în 2011), ale cărei detalii bizare au ținut cu sufletul la gură America mai mult timp, fiind prezentată pe larg de postul Dateline NBC. Crima a dus la condamnarea soțului victimei, Russ, care a declarat în permanență că nu el a ucis-o, iar întregul caz a fost răsturnat după ce au ieșit la iveală un lanț de evenimente complicate și o schemă diabolică, în care s-a dovedit implicată o persoană numită Pam Hupp, al cărei rol va fi jucat în mini-serie de Renée Zellweger. 

 

„The Thing About Pam” va fi o colaborare de anvergură între NBC, compania Blumhouse și Big Picture Co., compania de producție a lui Renée Zellweger. „Producția va fi una dintre cele de neratat și nu putea exista cineva mai potrivit pentru a o realiza decât Renée Zellweger, Blumhouse și Dateline. Răsturnările acestei povești întrec orice ficțiune, iar mini-seria realizată de o echipă atât de talentată va aduce o perspectivă complet nouă asupra unui caz care a captivat deja milioane de oameni”, a spus Susan Rovner, președinta diviziei de divertisment de la NBC, despre viitoarea mini-serie. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton