Homepage  / Știri

FOTO: Reparații de silicoane, azi, în „Spitalul de demență”

FOTO: Reparații de silicoane, azi, în „Spitalul de demență”

de Redactia Tvmania

Operatie cu emoții săptămâna aceasta în „Spitalul de demență”! Lili Stripu (Andreea Doinea) reușește să il convinga pe doctorul Ciuperca (Claudiu Maier) să-i repare implantul greșit. Telespectatorii Pro TV vor asista la operația în sine joi de la 21.30. Din nefericire, Lili nu va pleca de pe masa de operație fără probleme, ci cu o belea și mai mare!

Tot azi, idila dintre Mara (Alexandra Timofte) și doctorul Ciupercă (Claudiu Maier) continuă, ea încercând să învețe meserie la schimb cu moneda erotică, lucru ce se întâmplă în mod curent în tot spitalul. Numai că, exact ca-n filmele americane, peste ei dă buzna Scutelnicu (Cosmin Natanticu), care strică totul, în speranța de a face rost de bani de chirie.

Între timp, directoarea spitalului, interpretată de Jojo, ia decizia să desființeze vestiarul comun al medicilor și să-l împartă în două spații separate pentru bărbați și pentru femei. Doar că în timp ce face morală, Ciupercă (Claudiu Maier) o filmează pe sub masă cu telefonul în timp ce este în ipostaze tandre cu Codruț (Cristian Martin), după care postează totul pe Facebook și aruncă în aer sistemul din spital. Iar Trandafir (1Q Sapro), care se află de mult timp în spital și împarte patul cu Costel (Iulian Postelnicu), va fi supus unui control medical efectuat chiar de tanti Jana (Monica Anghel).

[imagebrowser id=963]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton