Homepage  / Netflix

„Resident Evil: Biohazard”, povestea serialui Netflix

„Resident Evil: Biohazard”, povestea serialui Netflix

de Mioara Tronaru,

După șapte lungmetraje care-au invadat cinematografele din toată lumea, Netflix a transformat „Resident Evil” în serial. Noua adaptare a celebrului joc video nu este urmarea aventurilor curajoasei Alice, eroina interpretată de Milla Jovovich în seria de filme, ci o poveste cu totul nouă, având în centru mai mulți protagoniști. „Resident Evil: Biohazard” are 8 episoade.

Peste 14 ani

Sinopsis-ul oficial al noului serial „Resident Evil: Biohazard” sună astfel: „În 2036, la 14 ani după ce răspândirea drogului Joy a provocat atâtea dezastre, Jade Wesker (Ella Balinska) luptă în continuare pentru supraviețuire într-o lume copleșită de năucitoare creaturi infectate și ahtiate după sânge.

În mijlocul acestui adevărat carnagiu, Jade este urmărită de trecutul ei în New Raccoon City, de sinistrele legături dintre tatăl ei, Albert Wesker (Lance Reddick), și Umbrella Corporation, dar, mai ales, de ceea ce s-a întâmplat cu sora ei, Billie (Siena Agudong)”.

De fapt, acțiunea se derulează în două planuri temporale diferite, în 2022 și 2036. În „trecut”, adică în anul 2022, vom face cunoștință fetele adolescente, Billie (Siena Agudong) și Jade (Tamara Smart), ale dr. Albert Wesker.

Viețile li se schimbă când tatăl lor primește o funcție importantă în Umbrella Corporation, iar fetele încep să descopere tot mai multe secrete întunecate.

În „prezentul” din 2036, un virus a redus populația planetei la numai 15 milioane de refugiați, baricadați în orașe înconjurate de miliarde de mutanți canibali. Cea mai puternică oranizație care a mai rămas pe Terra este Umbrella Corporation, care are la dispoziție și un impresionant arsenal militar și care are în desfășurare o vânătoare globală de oameni special pentru Jade Wesker (Ella Balinska).

Cum va arăta viitorul conform „Resident Evil: Biohazard”, puteți vedea în trailer-ul serialului:

https://www.youtube.com/watch?v=c21EIt6PwWs

Cine sunt noii eroi „Resident Evil: Biohazard”

Jade Wesker

Este interpretată la adolescență de Tamara Smart și la maturitate de Ella Balinska (foto sus).

Tamara Smart

În 2022, Jade tocmai a sosit în New Raccoon City, o suburbie pentru angajații companiei farmaceutice Umbrella Corporation. Principala ei preocupare este să se descurce cât mai bine la școală, dar lasă temele baltă când își dă seama că tatălui ei este implicat în niște activități cel puțin dubioase la Umbrella. Curajoasă, rebelă și încăpăţânată, Jade își dă toată silința să facă ceea ce trebuie și, mai ales, să-și protejeze sora.

14 ani mai târziu, în 2036, Jade este o supraviețuitoare. Este căsătorită și are o fetiță, dar nu ezită să se arunce în misiuni periculoase pentru a colecta date despre cei infectați, chiar dacă familia o acuză că e atât de dedicată muncii sale.

Billie Wesker

Este interpretată la adolescență de Siena Agudong.

Siena Agudong

În 2022, Billie se descurcă greu și cu bullying-ul de la școală, dar și cu furia care simte că crește din ce în ce mai mult în ea și pe care nu se pricepe să o stăpânească. Se bucură de legătura strânsă pe care o are cu sora ei, dar o și sperie tendințele egoiste pe care simte că le are. Când află că Umbrella face teste pe animale, simte că e momentul să intervină.

Albert Wesker

Este interpretat de Lance Reddick.

Lance Reddick

Tatăl lui Billie și Jade este un om de știință angajat de Umbrella Corporation. Chiar dacă pare distant, este foarte protector cu fetele sale. Are și o busolă morală destul de puternică și nu este mulțumit în momentul în care șeful lui pune profiturile companiei peste siguranța produselor lor. Fetele încep însă să-l suspecteze că ascunde ceva grav.

Evelyn Marcus

Interpretată de Paola Nuñez.

Paola Nuñez

Este directorul sociopat al Umbrella, iar ambiția ei cea mai mare este să schimbe lumea, dar numai în beneficiul companiei. Se grăbește atât de mult să pună pe piață noul drog psihotrop numit Joy, încât ignoră cu bună știință oribilele efectele negative ale acestuia. Tatăl ei este cel care a fondat compania, dar a fost înlăturat după un incident care a dus la distrugerea primului Raccoon City, în 1998.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton