Homepage  / Vedete româneşti

Reuniune de familie! Cabral are familia alături, în Republica Dominicană

Reuniune de familie! Cabral are familia alături, în Republica Dominicană
5

de Cătălina Matei,

După aproape o lună de când a ajuns în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cabral nu mai este singur. Între timp, soția sa și cei doi copii au ajuns și ei pe plajele exotice.

Înainte de a pleca în Republica Domincană, Cabral, care prezintă show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” alături de Adela Popescu, ne mărturisea că nu știa exact când familia îl va vizita. În timp ce partenera sa de prezentare a plecat încă de la început împreună cu soțul și copiii, prezentatorul TV a ajuns în Republica Domincană singur.

Încă nu ne e clar cum facem noi, Andreea și cu mine, încă lucrăm la planul ăsta. Și la primul sezon Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor”, ne mărturisea Cabral cu ceva timp în urmă.

Înte timp, Andreea Ibacka și cei doi copii ai cuplului, Namiko și Tiago, au ajuns și ei în Republica Domincană, iară tatăl lor i-a scos deja la o sesiune de bălăceală. Moment marcat de Cabral printr-o fotografie postată pe contul său de Instagram , la secțiunea InstaStory. Bineînțeles, și comentariul este unul plin de umor, în stilul caracteristic. „Stau ăștia mici la poză de zici că i-am răpit”, a scris vedeta Pro TV.

Distracție alături de familia Adelei Popescu

Până să se revadă cu familia sa, Cabral s-a distrat în timpul libr alături de echipa de producție și de soțul Adelei, Radu Vâlcan. Tot într-o fotografie postată pe contul său de Instagram, cu ceva zile în urmă, Cabral apare alături de soțul partenerei sale de prezentare.

@raduvalcan , cum naiba să fim prieteni de atâția ani și asta să fie prima dată când stăm împreună în cădiță?!”, a scris Cabral în dreptul fotografiei.

Cum și Adela și Cabral au copii de vârste mici, Adrian (1 an) și Tiago (9 luni) fiind mezinii „trupei”, s-ar putea forma o grădiniță specială în Republica Dominicană acum că și familia Ibacka este prezentă în formula completă. Cum se vor înțelege juniorii? „Asta rămâne de văzut. Dar mie nu de copii mi-e frică, atunci când oamenii n-au apucat să ajungă complicați din cauza vieții, comunică ușor, se înțeleg simplu, nu au nevoie de multe ca să fie fericiți”, ne spunea Cabral înainte să plece în Republica Domincană. Iar Adela a adăugat atunci: „Să ne-ajute Dumnezeu să se înțeleagă bine”.

Cabral-jungla-2-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton