Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reuniune specială „Modern Family” la nunta lui Sarah Hyland. Cum a arătat rochia de mireasă a actriței

Reuniune specială „Modern Family” la nunta lui Sarah Hyland. Cum a arătat rochia de mireasă a actriței
18

de Andra Stana,

Familia Pritchett-Dunphy-Tucker continuă să rămână împreună chiar dacă filmările pentru „Modern Family” s-au încheiat în urmă cu doi ani. Sâmbătă, 20 august, Sarah Hyland și Wells Adams au spus în sfârșit „Da” în cadrul unei ceremonii restrânse la Sunstone Winery din Santa Ynez Valley, California, iar o mare parte din distribuția "Modern Family" a venit să o susțină pe mireasă.

UPDATE, 23 august 2022:

Sarah Hyland, prima fotografie în rochie de mireasă

Sarah Hyland (31 de ani) a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram primele imagini de la nunta sa cu Wells Adams. Actrița din „Modern Family” a publicat online fotografii în care este îmbrăcată într-o rochie de mireasă impresionantă.

Actrița a primit mai mult de un milion de aprecieri de la urmăritorii săi de pe Instagram în doar 12 ore de la publicarea fotografiei. Sarah Hyland nu a menționat alte detalii în descrierea fotografiei, ci doar data când a avut loc fericitul eveniment.

Reuniune-speciala-„Modern-Family-la-nunta-lui-Sarah-Hyland.-Cum-a-aratat-rochia-de-mireasa-a-actritei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Știrea inițială:

Sarah Hyland,  Haley Dunphy din „Modern Family”, s-a măritat

Sarah Hyland a devenit celebră după ce a jucat în serialul ABC „Modern Family”. Actrița de 31 de ani este astăzi și producător, scenarist și cântăreață. Născută și crescută la New York, Hyland este fiica actorilor Edward James Hyland și Melissa Canaday.

Hyland și Adams, care s-au logodit în iulie 2019, au făcut nunta sâmbătă, 20 august, evenimentul având loc într-o podgorie uimitoare. La ceremonie și la petrecerea ce a urmat au fost prezenți foștii colegi ai lui Hyland din comedia de succes ABC, inclusiv Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson și soțul său Justin Mikita, Julie Bowen și Nolan Gould, scriu cei de la today.com.

*EXCLUSIVE* Sarah Hyland and Wells Adams catch some cute selfies in front of a mirror during a night out in LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Vergara, care a venit însoțită de fiul Manolo, a documentat ziua specială pe Instagram. Într-o postare, ea a împărtășit o fotografie de la o cabină foto unde a pozat alături de Mikita, Gould, Ferguson și un alt invitat.

Ea a scris în legendă: „#sarahandwells wedding”, alături de o serie de emoticoane cu inimă.

La începutul zilei, Vergara a distribuit două fotografii într-o postare în carusel pe Instagram în care poza alături de Stephanie Levinson, vicepreședintele senior de casting al 20th Century Fox, și de fiul ei Manolo. În legendă, ea a adăugat: „Nuntă de vară!!!”.

După ce a postat o fotografie în care poza în rochia sa alb-negru cu flori sprijinită de o mașină, cu legenda „Weekend cu o nuntă”, Vergara și-a încheiat seria de postări cu o fotografie pe Instagram în care se află alături de Ferguson și Mikita. „Vă iubesc, @jessetyler @justinmikita”, a scris Vergara în dreptul imaginii de pe Instagram.

Într-un story pe Instagram, Vergara a mai împărtășit două instantanee cu foștii ei colegi din „Modern Family”. Gould și jurata de la „America’s Got Talent” au pozat pentru un selfie drăguț după ce soarele a apus, amândouă zâmbind pentru aparatul foto. Vergara și-a etichetat nepotul vitreg de pe ecran și a adăugat un autocolant cu o inimă mov în cadru.

Într-o altă fotografie de la ceremonie, Vergara a dezvăluit că Bowen stătea în spatele ei într-o rochie verde elegantă.

La începutul zilei, Ferguson a distribuit pe Instagram un instantaneu cu el, Bowen și Gould pozând pentru o fotografie într-o cabină specială. În legendă, el a făcut aluzie la nuntă, scriind: „Ne-am adunat pentru o ocazie foarte specială!”.

Bowen a distribuit aceeași imagine în feed-ul său, schimbând legenda cu: „Yay! Doar… yay. Îmi iubesc familia mea falsă”.

Seara, Ferguson a împărtășit o fotografie în care a pozat alături de soțul său, în timp ce purtau costume albastre asortate. „Noaptea taților în oraș”, a scris el în legenda fotografiei, adăugând un singur emoji cu o inimă roșie.

Sarah Hyland a câștigat o avere după ce a apărut în „Modern Family”

Relația dintre Hyland și Adams a început în septembrie 2017, după ce s-au cunoscut pe Twitter. Noua prezentatoare a emisiunii „Love Island USA” a dezvăluit în cadrul emisiunii „Jimmy Kimmel Live” că Adams a inițiat conversația atunci când i-a trimis un mesaj direct.

În iulie 2019, Adams a cerut-o în căsătorie pe Hyland în timp ce se aflau în vacanță, în Fiji. Cuplul urma să se căsătorească inițial pe 8 august 2020, dar nunta a fost în cele din urmă amânată din cauza pandemiei, mai scrie sursa citată. Doi ani mai târziu, au ajuns în cele din urmă la altar. Au avut alături o mulțime de prieteni celebri apropiați, care au fost prezenți pentru a sărbători ziua lor specială.

Cariera lui Sarah Hyland a înflorit cu adevărat după ce a primit rolul din „Modern Family”/„O familie modernă”. Serialul cu Ed O’Neill și Sofía Vergara în rolurile principale a fost difuzat pentru prima dată în 2009. Acest proiect i-a adus o avere de 14 milioane de dolari.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton