Homepage  / Articole

Revelionul la Acasă

Revelionul la Acasă

de Redactia Tvmania

În ajun de Anul Nou, dar şi în prima zi a anului 2011, postul respectă reţeta „Acasă e iubirea” şi difuzează filme romantice, care au făcut istorie, precum „Dependenţi de dragoste” şi “Frankie şi Johnny”. Împătimiţii concursurilor de frumuseţe vor putea urmări pe 31 decembrie, Miss Venezuela 2010, iar pe 1 ianuarie, Miss Univers 2010. Poveştirile adevărate au ediţii speciale, iar fanii Barbarei Streisand o vor putea asculta pe artista lor preferată pe 2 ianuarie, în cadrul unui concert de zile mari.

.

Vineri, 31 decembrie

“Miss Venezuela 2010” – ora 22.15

Urmăriţi un show spectaculos, plin de strălucire şi nu în ultimul rând, frumuseţe, ceea ce demonstrează încă o dată că venezuelencele sunt unele dintre cele mai fermecătoare femei din lume.

.

“Poveştiri adevărate” – ora 17.30

Telespectatorii vor revedea telenovelele cu eroi din popor care au făcut istorie, lupte savuroase pentru faimă, iubire şi bani, dar şi o întâlnire cu numele grele ale muzicii populare româneşti.

.

Cinema Acasă – ora 20.30

“Dependenti de dragoste” (“Addicted to Love”). Sam (Matthew Broderick) este pasionat de astronomie şi de iubita lui, frumoasa educatoare Linda (Meg Ryan). Viaţa lor pare perfectă până în momentul în care Linda pleacă la New York, iar Sam află, dintr-o scrisoare, că aceasta l-a părăsit pentru un alt bărbat. Cuprins de gelozie, Sam pleacă după logodnica lui, fiind convins că situaţia poate fi remediată.

.

Sâmbătă, 1 ianuarie

“Poveştiri adevărate” – ora 17.30

Ca să fie cu noroc, 2011 începe sub bagheta fermecată a unei zâne bune. Ioana Maria Moldovan o are invitată, în prima zi a noului an, pe frumoasa Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00 din weekend.

.

Cinema Acasă – ora 20.30

“Frankie şi Johnny” (“Franky and Johnny”). Filmul redă povestea lui Johnny (Al Pacino), un bărbat trecut de prima tinereţe, eliberat din închisoare, care se angajează în restaurantul unei familii de greci, unde o întâlneşte pe Frankie (Michelle Pfeiffer), de care se îndrăgosteşte. Frankie nu are încredere în oameni şi este o fire mai singuratică, însă Johnny face tot ce-i stă în puteri pentru a o cuceri.

.

“Miss Univers 2010” – ora 22.45

A 59-a ediţie a concursului de frumuseţe s-a desfăşurat în “Mandalay Bay Resort and Casino” din Las Vegas, iar gazdele evenimentului au fost Bret Michaels şi Natalie Morales.

.

Duminică, 2 ianuarie

Cinema Acasa – ora 20.30

“Casablanca”. Într-un bar din Casablanca, doi foşti iubiţi (interpretaţi de Ingrid Bergman şi Humphrey Bogart) se reîntâlnesc într-o conjunctură în care datoria primează iubirii. Asta pentru că e război, iar intrarea trupelor germane în Maroc e iminentă. Ilsa Lund este căsătorită cu un lider ceh, pe urmele căruia sunt naziştii. Rick Blaine trebuie să aleagă între iubirea lui pentru Ilsa sau conştiinţa datoriei.

.

Barbara Streisand: “Live in Concert” – ora 22.30

Celebra cântăreaţă îşi va încânta fanii cu melodii de succes precum: „The Way We Were”, „My Man”, „Don’t Rain on My Parade şi “Down with Love”, iar alături de grupul de tenori Il Divo, Barbara va interpreta melodiile “The Music of the Night” şi “Somewhere”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton