Homepage  / Seriale / Seriale americane

Revenire neașteptată în „Anatomia lui Grey”. Un nou personaj se întoarce!

Revenire neașteptată în „Anatomia lui Grey”. Un nou personaj se întoarce!

de Redactia Tvmania

Este timpul pentru o nouă reuniune de familie! Sunt cuvintele care descriu cel mai bine ceea ce urmează să se întâmple în sezonul 17 al serialului „Anatomia lui Grey”.

După mai multe schimbări prin care a trecut recent serialul cu Ellen Pompeo în rol principal, ew.com scrie acum că un nou personaj își va face apariția în show. Este vorba de Lexie Grey, personaj interpretat de Chyler Leigh.

Filmulețul de prezentare a următorului episod din „Anatomia lui Grey”, difuzat în prima săptămână din aprilie în Statele Unite, anunță întoarcerea în poveste a lui Lexie, una dintre surorile vitrege ale lui Meredith Grey. Aceasta i se alătură lui Meredith pe plaja imaginară, locul în care protagonista – bolnavă de Covid 19 –  se află în timp ce colegii ei din spital încearcă să îi salveze viața, inclusiv printr-un tratament inovativ.

Lexie le urmează lui Derek (Patrick Dempsey) și lui George (T. R. Knight), care au avut la rândul lor apariții scurte în serialul cu medici. 

Tot în acest sezon, al 17-lea, în serial își va face apariția și Sarah Drew.

De ce a plecat din „Anatomia lui Grey”

Chyler Leigh, actrița care i-a dat viață surorii lui Meredith Grey, Lexie, în „Anatomia lui Grey” dezvăluia, în 2012, că ieșirea ei din serial a fost plănuită din timp, chiar dacă fanii poveștii au fost luați prin surprindere de moartea personajului ei în ultimul episod din seria a opta.

Leigh a explicat că a fost de fapt decizia ei de a pune punct colaborării cu Shonda Rhimes, scria atunci UsMagazine.com. După cinci ani și jumătate în care a fost unul dintre pionii cheie ai serialului, actrița a putut lucra alături de creatoarea „Anatomiei’ pentru a crea un sfârșit pentru Lexie Grey.

„La începutul anului, am luat decizia ca sezonul opt să fie ultimul în care voi apărea. M-am întâlnit cu Shonda și am lucrat împreună pentru a oferi un sfârșit potrivit poveștii lui Lexie’, a spus Leigh (30), într-un interviu acordat tvline.com.

Shonda Rhimes: „A fost o decizie greu de luat”

Creatoarea Shonda Rhimes a mărturisit, într-un mesaj de pe Twitter, că omorârea personajului Lexie „nu a fost o decizie ușor de luat. Dar a fost o hotărâre luată în colaborare cu Chyler. Am discutat mult pe tema asta și, într-un final, am spus că a sosit timpul pentru sfârșitul rolului ei’.

 

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton