Homepage  / Știri / Televiziune

Revine la AMC a doua jumătate a sezonului 3 din „Fear the Walking Dead”

Revine la AMC a doua jumătate a sezonului 3 din „Fear the Walking Dead”
5

de Redactia Tvmania

A doua jumătate a sezonului trei din serialul „Fear the walking dead”, va fi difuzat în România, potrivit comunicatului de presă transmis de postul AMC.

 

Noile episoade vor avea premiera internațională în noaptea de 10 spre 11 septembrie, iar AMC România va difuza primele două episoade ale seriei (ep. 9 și 10) de la ora 04.00 (ora României), și va difuza fiecare nou episod concomitent cu SUA. Acestea vor fi redifuzate în fiecare luni, din 11 septembrie încolo, de la ora 22.00.

Postul AMC va difuza înaintea premierei un maraton al primei părți din sezonul 3, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 22.00.

A doua jumătate a noii serii este compusă din 8 episoade.  În acest sezon, familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde miliția locală este decimată, resursele se împuținează, iar zombi strâng rândurile. La sud, Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand (Colman Domingo) este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

 

Aici puteți vedea trailer-ul noului sezon:

FTWD_301_MD_0107_1088-RT-GNIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton