Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Revine „Mireasa din Istanbul”! „Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din România”, spune Özcan Deniz

Revine „Mireasa din Istanbul”! „Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din România”, spune Özcan Deniz

de Redactia Tvmania

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii serialului „Mireasa din Istanbul” („Istanbullu Gelin”). Cel de-al doilea sezon al producţiei turceşti, care s-a terminat în ţara de origine pe 9 iunie, va ajunge şi pe micile noastre ecrane în curând, la Kanal D, postul difuzând primul sezon în toamna anului trecut.

Povestea de dragoste tumultuoasă dintre Sureyya (Asli Enver), o cântăreaţă aspirantă, şi carismaticul om de afaceri Faruk (Özcan Deniz) continuă cu noi întâmplări dramatice menite să le pună celor doi iubirea la încercare. În ultimul episod al sezonului trecut, Süreyya şi Faruk primiseră o veste cumplită din partea medicilor. Trecutul îi bântuia pe cei doi, iar tânăra luase o decizie radicală, realizând că Faruk ar putea să iubească pe altcineva. 

„Aşteptăm cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul din România, le mulţumim tuturor că ne primesc cu atâta bucurie în casele lor. Sunt sigur că aceste noi episoade îi vor impresiona pe telespectatorii romani. Iubirea dintre Faruk şi Süreyya are propriile reguli, dar mulţi dintre cei care vor privi serialul se vor regăsi în povestea lor. Cei doi trebuie să lupte pentru dragostea lor, aşa cum trebuie să facem cu toţii în vieţile noastre”, a spus Özcan Deniz.

Özcan Deniz şi Asli Enver, actorii care interpreteaza rolurile principale în această producţie de succes, se pregătesc de reîntâlnirea, pe micile ecrane, cu publicul din România. În prezent ei se află în vacanţă şi, cel mai probabil, la toamnă se vor întoarce pe platouri pentru filmările celui de-al treilea sezon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton