Homepage  / Seriale

Revine Regé-Jean Page în serialul „Bridgerton”? De ce își fac speranțe fanii Ducelui de Hastings

Revine Regé-Jean Page în serialul „Bridgerton”? De ce își fac speranțe fanii Ducelui de Hastings

de Vasilica Rogozanu,

Actorul Regé-Jean Page, care a anunțat la începutul acestui an că nu va face parte din sezonul 2 din „Bridgerton”, a sugerat recent că va avea probabil o apariție cameo în mai urmărit serial Netflix.Întrebat de revista britanică GQ-ul dacă personajul său, Ducele de Hastings, ar putea apărea până la urmă, într-o anumită calitate, în viitorul sezon al serialului, Page a dat un răspuns evaziv: „Știi că nu v-aș putea spune!”. Dar când reporterul a insistat asupra întrebării, actorul a răspuns: „Nu este ceva minunat să fii surprins de ceea ce nu bănuiești?”.În luna aprilie, producătorii anunțaseră, prin vocea lui Lady Whistledown, că în sezonul 2, „ ne vom lua adio de la Regé-Jean Page, „care l-a jucat triumfal pe Duce de Hastings. Ne va fi dor de prezența lui Simon pe ecran, dar el va face întotdeauna parte din familia Bridgerton”. 

Sezonul 2, ca și cartea pe care o ecranizează („Vicontele care mă iubea”, de Julia Quinn) are toate privirile ațintite asupra lordului Anthony Bridgerton, care încearcă să-și găsească o soție. Și chiar dacă fanii romanilor știu că în carte Simon și mireasa lui, Daphne, apar doar în câteva secvențe, fanii serialului nu au primit deloc bine vestea lipsei ducelui din sezonul 2.

Fanii nu vor să accepte absența lui Regé-Jean Page

Producătoarea Shonda Rhimes a povestit pentru Vanity Fair că a fost șocată de reacția fanilor. „De obicei asta se întâmplă când am ucis pe cineva care a fost în preajmă pentru o vreme (în „Anatomia lui Grey”, unde a fost producătoare, n.r.). Și nu l-am ucis pe duce, el este încă în viață!”

Rhimes a mai precizat că Page a semnat un contract pentru numai un sezon, deși a fost invitat să se întoarcă pentru câteva apariții speciale în sezonul 2 – pentru 50.000 de dolari pe apariție, după cum se zvonește. „Au apărut o mulțime de discuții, în principal pentru că oamenilor le este greu să renunțe la el”, a spus Rhimes. „Este un om ocupat!” , a mai spus aceasta.

S-ar putea totuși ca Regé-Jean Page, care va afla duminică dacă va câștiga un Emmy pentru acest rol, să se fi lăsat convins în cele din urmă să apară și în sezonul 2.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton