Homepage  / Ultimul număr

Revista TVmania nr. 22 (869) din 2 iunie 2015

Revista TVmania nr. 22 (869) din 2 iunie 2015

de Redactia Tvmania

Sezonul trei din „Hannibal” are premiera pe 8 iunie, la AXN. La început de aprilie, la invitaţia postului, am mers pe platourile de filmare (din Mississauga, lângă Toronto), unde am aflat detalii delicioase din culise.

Se amestecă la bain-marie o cană de zahăr, una de smântână şi una de… sânge. Când crema se îngroaşă, se adaugă o ciocolată. Rezultatul (sanguinaccio) se serveşte rece, cu frişcă şi fructe de pădure. Aşa am intrat în atmosfera culinară de la filmările „Hannibal”, în aprilie, unde am ajuns graţie AXN.

Cu ocazia asta, am aflat că ne plac aceleaşi personaje din „The Walking Dead” ca lui Mads Mikkelsen (Carol şi Daryl!), că lui Thomas Harris îi place serialul inspirat de cărţile lui (are două seturi de DVD-uri, unul în fiecare casă), care dintre actori e fan „Urzeala tronurilor” (Laurence Fishburne) şi că, pare-se, carnea de om are gust de viţel.

”TVmania” apare marți, 2 iunie! ATENȚIE! Tot în numărul din 2 iunie te invităm la concurs: ”TVmania” și ANX pun la bătaie 3 televizoare, 3 căști wireless și 3 încărcătoare mobile! Caută detaliile în revistă!

TVM 22 2015

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton