„Gătitul este în ADN-ul meu”. Asta ne-a mărturisit Patrizia Paglieri într-o discuție cu ”TVmania” despre România, mâncare și ”MasterChef”.
„Gătitul este în ADN-ul meu”. Asta ne-a mărturisit Patrizia Paglieri într-o discuție cu ”TVmania” despre România, mâncare și ”MasterChef”.
A sosit în România în 1992, fără să știe prea bine în ce se bagă: „Nu știam prea multe lucruri despre România și mă bucur că a fost așa, pentru că am avut ocazia să o cunosc singură”. Nici măcar nu s-a gândit că o să rămână aici, pe vremea aceea, România era doar o altă etapă: „Tatăl meu a lucrat în cazinouri și o bună bucată din viață ne-am plimbat prin diferite locuri din lume. Da, credeam, ca și despre alte locuri în care am mai locuit, că este o etapă. Dar probabil că a fost ceva special în legătură cu locul ăsta, cu țara asta”.