Homepage  / Cinema

Revoltă pe platourile de filmare ale lungmetrajului „James Bond 25”

Revoltă pe platourile de filmare ale lungmetrajului „James Bond 25”

de Redactia Tvmania

Pe 17 iunie 2019, The Sun a aflat că, în timpul weekend-ului, pe platourile de la „James Bond 25” s-a declanșat o revoltă în toată regula, după ce regizorul Cary Joji Fukunaga a lipsit mai multe ore pentru a se juca pe PlayStation. Când a revenit, a cerut echipei să lucreze de Ziua Tatălui pentru a recupera timpul pierdut, lucru care a înfuriat pe toată lumea.

Nu este prima oară când ceva nu merge bine pe platourile de filmare ale celui de-al 25-lea lungmetraj „James Bond”. De această dată, a fost prins cu musca (sau mai degrabă cu mouse-ul) pe căciulă chiar regizorul Cary Fukunaga. Filmările, deja întârziate din cauza rănirii lui Daniel Craig și a exploziei care-a distrus o parte din studiou, a fost din nou întârziate din cauza cineastului care „a dispărut câteva ore bune”… pentru a se juca jocuri video. Cary Fukunaga a lăsat baltă o scenă meticulos planificată „pentru mai multe ore”, pentru a se dedica unei „intense” sesiuni de PlayStation, după cum scrie The Sun. Când s-a întors și a insistat ca echipa să lucreze de Ziua Tatălui pentru a recupera timpul pierdut, s-a declanșat revolta!

„A fost o adevărată revoltă pe platou. Era deja destul de penibil că Fukunaga era în întârziere și a lăsat baltă pe toată lumea, dar când a mai și cerut echipei să facă ore suplimentare, asta a fost picătura care a umplut paharul!”, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic.

„A revenit trei ore mai târziu și a enervat pe toată lumea. Deja cu toții erau în criză de nervi din cauza întârzierii filmărilor. Și mulți au zis că nu renunță la Ziua Tatălui pentru film”, a explicat o altă sursă.

Premiera pentru „James Bond 25” este în continuare stabilită pentru 8 aprilie 2020, în ciuda numeroaselor incidente care-au avut loc pe platouri, dar și în perioada de preproducție, începând cu schimbarea regizorului. În ciuda muncii sale, Danny Boyle a fost înlocuit.

„Am colaborat foarte, foarte bine împreună, dar studiourile nu au mai fost de acord cu ceea ce voiam eu să fac. Așa că am decis să ne despărțim. Nu știu ce va face Cary Fukunaga. El mi-a trimis un mesaj drăguț, iar eu i-am urat tot binele din lume”, a declarat regizorul Danny Boyle în Empire.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton