Homepage  / Articole

Rhimes are planuri mari pentru „Anatomia lui Grey”

Rhimes are planuri mari pentru "Anatomia lui Grey"

de Redactia Tvmania

"Grey's Anatomy" a ajuns, la americani, la mijlocului sezonului 9. Creatoarea serialului a acceptat să dezvăluie, pentru tvline.com, câteva dintre ingredientele cheie ale poveştii din serial.

Cum vor încheia sezonul Meredith şi Derek? Alex şi Wilson vor forma un cuplu? Cristina şi Owen se vor împăca? Sunt doar trei dintre întrebările la care Shonda Rhimes a răspuns.

Îşi găseşte Alex Karev iubirea?

Într-un interviu acordat în septembrie 2012, Shonda Rhimes a lăsat să se înţeleagă că personajul jucat de Justin Chambers şi-ar putea găsi jumătatea în sezonul nouă al serialului. Fanii „Anatomiei” bănuiesc deja că Jo Wilson, jucată de Camilla Luddington, ar putea fi femeia ideală pentru Karev.

„Probabil că da (este femeia care nu-l va părăsi, n.r.). Eu aşa sper. Am urmărit chimia dintre ei şi am construit situaţii. Nu am vrut să sar direct într-o poveste de dragoste în ceea ce-l priveşte. A fost tipul care are relaţii intime cu toată lumea şi nu am vrut să-l mai văd făcând asta. Am simţit că are nevoie de un prieten. Vom vedea ce va urma”, a explicat Shonda Rhimes.

Sarcina lui Meredith – printre punctele cheie

Rhimes a recunoscut că ştie ce cred fanii despre ea:

„Lumea crede că îmi omor personajele mereu”. Dar asta nu e ceva rău, a mai spus Rhimes, pentru că „telespectatorii iau foarte în serios ceea ce s-ar putea întâmpla”.

În contextul în care Meredith aşteaptă un copil, nu trebuie să ne speriem că ar putea păţi ceva, cel puţin aşa explică Shonda Rhimes.

„Vom avea o poveste despre o femeie care nu putea să aibă un copil, iar acum a rămas însărcinată. Vom urmări asta. Am plănuit un scenariu minunat şi cred că va fi foarte frumos pentru Meredith şi Derek”, a povestit Rhimes.

Ce se va întâmpla în a doua jumătate a sezonului 9

Începând din a doua parte a sezonului cu numărul nouă, povestea din „Anatomia lui Grey” îi veţi avea în prim plan pe Derek şi Meredith.

„Mâna lui Derek este mai bine, dar cred că el se simte responsabil de ceea ce se întâmplă cu spitalul. (Meredith şi Derek) vor juca un rol important în ceea ce priveşte viitorul Seattle Grace. Aţi văzut-o pe Meredith evoluând de la statutul de lider, la cel de doctor, la cel de chirurg. Vom continua să facem asta”, a spus creatoarea serialului.

Cum se arată viitorul pentru Cristina şi Owen?

Întrebată când vor trece Cristina şi Owen peste problemele lor, Shonda Rhimes a răspuns:

„Vreau cu adevărat să păstrez personajul aşa cum este, o femeie care nu îşi doreşte copii. Este chirurg înainte de toate, iar Owen trebuie să se obişnuiască cu faptul că este îndrăgostit de cineva genial, şi mai puţin de cineva care îşi doreşte întâi de toate o familie. Va fi ceva complex pentru ei amândoi. (…) Da, ei vor trebui să discute despre asta şi să vadă dacă poate exista iubire între ei chiar dacă el vrea copii şi ea nu.”

Sezonul nouă e ultimul?

Problemele financiare cu care se confruntă spitalul Seattle Grace-Mercy West, combinate cu faptul că serialul a ajuns deja la sezonul cu numărul nouă (până în decembrie 2012, au fost difuzate 183 de episoade, n.r.), ne-au făcut să ne gândim că sfârşitul poveştii se apropie cu paşi repezi. Cu toate acestea, Shonda Rhimes îşi linişteşte fanii: „Nu am spus niciodată asta (că sezonul nouă ar fi ultimul, n.r.)!”.

Mai mult, Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers, Sandra Oh, Chandra Wilson şi James Pickens, Jr. au semnat deja contractele pentru cel de-al zecelea sezon al „Anatomiei lui Grey”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton