Homepage  / Seriale / Seriale americane

Rhys Ifans va fi Mâna Regelui în noul serial „House of the Dragon”

Rhys Ifans va fi Mâna Regelui în noul serial „House of the Dragon”

de Redactia Tvmania

Actorul galez, care are un BAFTA pentru „Not Only But Always” (2004) și o nominalizare la aceleași premii pentru „Notting Hill” (1999), s-a alăturat distribuției prequel-ului la „Urzeala tronurilor”. Rhys Ifans va fi cel mai apropiat consilier al lui Viserys Targaryen, în „House of the Dragon”.

Noul serial „House of The Dragon”, spin-off al producției „Game of Thrones”, l-a cooptat în distribuție pe galezul Rhys Ifans, care-a jucat alături de Hugh Grant în „Notting Hill”, dar și în „Harry Potter”, „The Amazing Spider-Man” sau în serialul „Berlin Station”.

În „House of The Dragon”, el va avea personajul Otto Hightower, Mână a regelui și consilier apropiat al lui Viserys Targaryen (jucat de Paddy Considine). Otto este și tatăl lui Alicent Hightower (Olivia Cook). Otto mai este prezentat ca fiind incredibil de fidel regelui său și destul de suspicios față de fratele lui, Daemon (Matt Smith).

Distribuției noii producții s-au mai adăugat și alte nume noi. Steve Touissant va avea personajul Lord Corlys Velaryon, supranumit The Sea Snake, un marinar legendar din Westeros, care deține cea mai mare flotă de pe continent. Eve Best („Nurse Jackie”) va fi prințesa Rhaenys Velaryon, soția lui Lord Corlys. Este o călăreață de dragoni cunoscută după porecla „Regina care nu a fost niciodată regină”, pentru că trebuia să acceadă la tron, dar a renunțat în favoarea vărului său, Viserys, numai din cauză că acesta era bărbat. Și ultimul nume dezvăluit până acum este cel al actriței Sonoya Mizuno care va avea rolul Mysaria, o sclavă vândută de mai multe ori de-a lungul vieții și care a devenit aliata improbabilă a prințului Daemon.

Filmările pentru „House of the Dragon” vor începe în aprilie. Serialul va avea premiera în 2022.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton