Homepage  / Articole

Ricky Gervais, taxat pentru glumele de la Globuri

Ricky Gervais, taxat pentru glumele de la Globuri

de Redactia Tvmania

Comicul britanic a fost mai temperat la ultima ediţie a Globurilor de Aur, pe care a prezentat-o pe 15 ianuarie, iar criticii americani l-au taxat pentru asta.

Spre deosebire de gala de anul trecut, când a deranjat mai multe staruri prin comentariile sale răutăcioase, Ricky Gervais şi-a redus considerabil arsenalul de glume la ultima ediţie a Globurilor de Aur.

Printre starurile luate în vizor de Ricky Gervais anul acesta s-au numărat Jodie Foster, Madonna, Johnny Depp şi Justin Bieber.

Criticii americani sunt de părere că glumele lui nu au fost destul de grosolane, iar comicul a fost eclipsat de starurile care au urcat pe scenă.

Iată ce au scris publicaţiile din SUA despre prestaţia lui Ricky Gervais:

LA Times: „Deşi se dădea mare înainte de gala de duminică, am văzut pe scenă un Ricky Gervais respectuos şi reţinut, ceea ce ne face să ne întrebăm de ce a mai acceptat să prezinte evenimentul (în afară de bani, desigur)”.

New York Times: „Audienţa nu părea foarte amuzată, dar nici scandalizată. Deşi Gervais nu a fost reţinut, prestaţia sa nu a fost impredictibilă sau măcar subversivă – de multe ori glumele sale păreau forţate şi stângace”.

Washington Post: „Gervais a lăsat-o mai moale cu glumele despre celebrităţile din sală şi eşecurile lor profesionale – acest lucru i-a adus multe laude, dar şi multe critici anul trecut. De data asta a fost destul de amuzant, însă prea inofensiv”.

A încheiat socotelile cu Globurile de Aur

Comicul a scris pe blogul său personal, rickygervais.com, că s-a distrat la gala din 15 ianuarie, însă nu are de gând să prezinte Globurile de Aur pentru a 4-a oară consecutiv:

„Bine că s-a terminat. M-am distrat. A fost gala mea favorită dintre cele trei pe care le-am prezentat până acum. I-am spus agentului să nu mă mai lase să fac asta vreodată. Este ca atunci când sari cu paraşuta. Poţi să te bucuri cu adevărat de experienţă doar retrospectiv, când îţi dai seama că nu ai murit şi ai făcut ceva incredibil.

Echipa a fost minunată anul acesta. Cred că au înţeles în sfârşit că glumele mele doar par grosolane şi obscene, dar nu sperie pe nimeni. Sau erau beţi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton