Homepage  / Știri

Ricky Gervais va prezenta propria versiune a Globurilor de Aur

Ricky Gervais va prezenta propria versiune a Globurilor de Aur

de Redactia Tvmania

Comicul britanic este aproape sigur că nu va mai fi invitat să prezinte Globurile de Aur pentru a 3-a oara, după ce a insultat mai multe vedete la ultima ediţie.

Dacă organizatorii nu vor mai apela la serviciile sale, Ricky Gervais (50 de ani) are de gând să prezinte pe internet propria sa versiune a evenimentului, care va coincide cu gala difuzată la televizor, relatează digitalspy.co.uk.

„Din cauza unui lucru măreţ din societatea noastră, libertatea de exprimare, încă pot să prezint Globurile de Aur sau orice alt eveniment de pe planetă.

Oamenii se uită la televizor şi în acelaşi timp mă ascultă pe mine, iar câţiva colaboratori vor realiza comentariul nostru ca un fel de alternativă. Nu vreau să deranjez pe nimeni cu asta. Este doar un nou orizont.

Nu cred că ar trebui să prezint din nou Globurile de Aur, chiar dacă sunt rugat şi asta este puţin probabil, ca să fiu sincer. Cei de la NBC mă iubesc şi ar vrea să repet figura, pentru că le-a plăcut cum m-am descurcat la ultima ediţie şi cum a crescut audienţa. Din păcate, cred că m-am pus rău cu organizatorii Hollywood Foreign Press Association (n.r. – organizatorii evenimentului)”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton