Ricky Martin a primit un ordin de restricție în Puerto Rico, în acest weekend. Totul a început după ce un fost partener al artistului a depus o plângere împotriva acestuia.
de Andra Stana,
Ricky Martin a primit un ordin de restricție în Puerto Rico, în acest weekend. Totul a început după ce un fost partener al artistului a depus o plângere împotriva acestuia.
Un judecător a emis un ordin de restricție împotriva starului portorican Ricky Martin, a anunțat sâmbătă poliția.
Ordinul a fost semnat vineri, iar tot atunci autoritățile au vizitat un cartier de lux din orașul Dorado, situat pe coasta de nord, unde locuiește cântărețul, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, pentru The Associated Press. „Până în prezent, poliția nu a reușit să-l găsească” (pe reclamant, n.r.), a spus Valencia, citat de pagesix.com.
La început, nu s-a știut cine a solicitat ordinul de restricție. Ordinul a fost depus în baza legii din Puerto Rico privind violența domestică. El Vocero, un ziar din Puerto Rico, scrie că ordinul precizează că Martin și cel care l-a reclamat la poliție s-ar fi întâlnit timp de șapte luni. Raportul mai arată că cei doi s-au despărțit în urmă cu două luni, dar petiționarul susține că Martin nu a acceptat separarea și a fost văzut hoinărind în apropierea casei petiționarului de cel puțin trei ori.
„Petiționarul se teme pentru siguranța sa”, scrie publicația citată.
Martin, în vârstă de 50 de ani, a negat acuzațiile într-o declarație emisă prin intermediul reprezentanților săi și obținută de The Post.
„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin, care au dus la emiterea unui ordin de protecție, sunt complet false”, se arată în declarație. „Suntem foarte încrezători că atunci când vor ieși la iveală faptele adevărate în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin îndreptățit”.
Valencia a declarat pentru AP că ordinul îi interzice lui Martin să o contacteze sau să o sune pe persoana care l-a reclamat. Ulterior, un judecător va stabili, în cadrul unei audieri, dacă ordinul trebuie să rămână în vigoare sau să fie ridicat. El a adăugat că, de obicei, ordinele sunt puse în aplicare pentru cel puțin o lună.
Persoana care a depus ordinul de restricție nu a contactat poliția, ceea ce ar fi implicat procurorii să stabilească dacă există suficiente dovezi pentru a depune acuzații. În schimb, cererea a mers direct la tribunal.
Sursa foto: Hepta