Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ricky Martin și-a amânat din nou nunta. Care-i motivul?

Ricky Martin și-a amânat din nou nunta. Care-i motivul?

de Redactia Tvmania

Deşi Ricky Martin şi Jwan Yosef urmau să-şi unească destinele în vara acestui an, marele eveniment programat de cei doi a fost amânat pentru a doua oară.

Potrivit publicației TvyNovelas, cântărețul a fost nevoit să amâne încă o dată nunta sa cu Jwan Yosef. Evenimentul trebuia să aibă loc în luna iunie.

Principalul motiv ar fi agenda încărcată a lui Martin. În momentul de față cântărețul se află în plin turneu mondial, plănuieşte un mega-show în Las Vegas, pe care îl consideră prioritar, și în curând va trebui să participe la lansarea noului sezon al serialului „American crime story”, în care a jucat.

Recent, presa internațională a dezvăluit că perechea și-a ales deja costumele de nuntă create de Valentino și Donatella Versace.

Totodată, în urmă cu scurt timp, Ricky Martin recunoștea în cadrul unui interviu că nu știa cât de complicată este organizarea unei nunți. Se pare că grandiosul eveniment va avea loc la sfârșitul anului în țara sa natală Puerto Rico, însă nu se știe încă data exactă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton